VIJESTI

Drama na mjestu gdje je Danka nestala, policajci sa lampama pristižu, odjekuju sirene!

  • 28 Marta, 2024
  • 0

Pet patrola policije stiglo i vatrogasci stigli su oko 19.30 sati u Banjsko polje na mesto gde je nestala Danka Ilić, a gde su danas ceo dan bageri

Drama na mjestu gdje je Danka nestala, policajci sa lampama pristižu, odjekuju sirene!

Pet patrola policije stiglo i vatrogasci stigli su oko 19.30 sati u Banjsko polje na mesto gde je nestala Danka Ilić, a gde su danas ceo dan bageri i policajci kopali i raščićavali imanje. Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gde se danas kopalo.

Kako prenose reporteri “Blica” sa lica mesta u mestu gde je nestala Danka Ilić vlada velika napetost, a meštani sa strepnjom iščekuju nove informacije o devojčici.

Nakon što su ceo dan policajci kopali i pregledali ceo kraj i raščićavali mesto gde je Danka Ilić poslednji put viđena, večeras je pod rotacijama stiglo pet vozila policije, a potom i vatrogasci.

Mesto gde je nestala Danka Ilić

FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Mesto gde je nestala Danka Ilić
Mesto gde je nestala Danka Ilić

FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Mesto gde je nestala Danka Ilić
Mesto gde je nestala Danka Ilić

FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Prethodno, oko 19 sati oni su užurbano izašli iz stanice i pod rotacijama i uputili se ka mestu nestanka.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica” policija ima osnova za sumnju da je nešto sa nestankom Danke Ilić povezano sa lokacijom pored mesta nestanka.

Podsetimo, roditelji nestale devojčice nalaze se više od 5 sati u policiji gde traje njihovo saslušanje u svojstvu građana.

Nekoliko pripadnika policije tokom celog dana iskopavao je prostor ispred pojate gde je devojčica Danka Ilić nestala pre tačno dva dana. Pretraživao se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag.

Takođe tu je bio i bager, mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja.

Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo su pregledali i šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

“Svi smo zabrinuti. Nadamo se najboljem. Prošlo je već mnogo sati. Samo da je Danka živa”, priča za “Blic” meštanin Banjskog polja gde već tačno 48 sati traje potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2).

“Pretužne scene, da ti se srce slomi”

Reporterka “Blica” je u Boru razgovarala sa jednim od komšija porodice nestale devojčice.

– Kada je saznao da je devojčica nestala otac je neprekidno plakao dok je pretraživao šumu i dozivao ćerku. Pretužne scene, da ti se srce slomi. Svi se molimo da pronađu Danku! – rekao je za “Blic” uznemireni komšija.

danka ilić

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE / DRUSTVENE MREZE

danka ilić

Drugi komšija nam je rekao da je “Danka lepa poput anđela i da je skoro naučila i da hoda”.

– Preslatka devojčica, sigurno je uplašena, gde god da se nalazi – rekao je on

Meštanka Banjskog polja koja živi nedaleko od pojate gde je nestala Danka priča za “Blic” da su svi u naselju jako uznemireni i mole se da se devojčica što pre pronađe.

Kako je nestala Danka

Podsećamo, majka nestale devojčice otišla je sa decom do Banjskog polja kod svojih roditelja, u jednom trenutku, kako je ispričala “okrenula se da da vodu sinu i posle toga devojčicu više nije videla”.

– Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo – rekla je očajna majka Ivana za Novosti.

Najnovije današnje vesti o nestanku Danke Ilić pratite u našem blogu.

Uskoro opširnije…