MAGAZIN

(FOTO) Kupatilo posuto KRISTALIMA, privatna sauna, balska dvorana i 235 PROZORA: Zavirite u dvorac Dragane Mirković od 50 MILIONA EVRA – Ovde će živeti sama nakon razvoda

  • 29 Marta, 2024
  • 0

Dragana Mirković podnela je zahtev za razvod braka. Naime, pevačica i Toni Bijelić se rastaju posle 24 godine bračne zajednice, o čemu javnost ne prestaje da bruji. Muzička

(FOTO) Kupatilo posuto KRISTALIMA, privatna sauna, balska dvorana i 235 PROZORA: Zavirite u dvorac Dragane Mirković od 50 MILIONA EVRA – Ovde će živeti sama nakon razvoda

Dragana Mirković podnela je zahtev za razvod braka. Naime, pevačica i Toni Bijelić se rastaju posle 24 godine bračne zajednice, o čemu javnost ne prestaje da bruji.

Muzička zvezda je ostala da živi u dvorcu kraj Beča od 50 miliona evra, dok je Toni odavno napustio isti.

Dragana Mirković

FOTO: INSTAGRAM

Dragana Mirković

O Draganinom bogatstvu neretko se piše, dok je Toni, kako se uveliko priča, odlučio da njoj ostavi dvorac posle kraha braka.

Naime, Zamk Ebenfurt nadomak Beča Draganina je oaza mira, a baš u tom dvorcu je nekada živela Marija Terezija.

Enterijer dvorca su ona i Toni zajedno sređivali, a Toni je bio zadužen za odabir nameštaja koji je kupovao u Italiji.

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica organizuje porodične proslave, ima nekoliko spavaćih soba, bazen, kamin, drvene stepenice koje vode na sprat, kupatilo ukrašeno Svarovski kristalima, privatna sauna, a pre nekoliko godina porodično gnezdo upotpunili su efektnim italijanskim nameštajem.

.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

.
.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

– Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici – rekla je Dragana jednom prilikom.

Ostala sama u dvorcu

Dragana je u nedavno u novogodišnjem intervjuu otkrila da njena deca – ćerka Manuela i sin Marko ne žive sa njom i da su napustili dvorac u Beču da bi živeli u manjim stanovima.

Teško mi pada što oni više nisu u porodičnom gnezdu. Meni je bitno da su oni srećni. Koga god da odaberu za svoje partnere, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta. Oni već žive zasebno. U Beču su zbog fakulteta. Žive u odvojenim stanovima. Nisu trenutno sa mnom, ali koriste svaki slobodan trenutak da dođu da budu sa mamom i tatom. Toni i ja smo njima tamo napravili pravi ugođaj. U dvorcu imamo veliku igraonici s bilijarom i svime što klinci obožavaju. Pa oni dolaze stalno kod nas upravo jer imaju sve što im je interesantno da se zabave s prijateljima – rekla je Dragana tada za “Republiku“.