MAGAZIN

GRAND U SUZAMA – OTIŠLA JE ZAUVEK I ONA- O svojoj opakoj bolesti je pričala javno- ” ČOVEK MORA DA SE BORI DO KRAJA” (FOTO)

  • 14 Marta, 2024
  • 0

Danas u nastavku ovog današnjeg članka donosimo vam jednu jako tužnu vest sa domaće muzičke scene. Sve je evidentije da u današnje vreme sve veći broj slavnih osoba

GRAND U SUZAMA – OTIŠLA JE ZAUVEK I ONA- O svojoj opakoj bolesti je pričala javno- ” ČOVEK MORA DA SE BORI DO KRAJA” (FOTO)

Danas u nastavku ovog današnjeg članka donosimo vam jednu jako tužnu vest sa domaće muzičke scene. Sve je evidentije da u današnje vreme sve veći broj slavnih osoba um*re, a dovoljno je da vidimo da su od najgore bolesti današnjice tum*ra preminuo Siniša Mihajlović, a jučer je napustio i verovatno najveći fudbaler svih vremena Pele.

Danas se celi svet oprašta od njega sa utešnim rečima porodice a mi danas govorimo o jako tužnim vestima, koje nam dolaze sa naše estradne scene koja je ostala kraća za jedno veliko ime. Živka Spasić je popularna pevačica, koja se pojavljivala u emisiji Nikad nije kasno, premiula je od tum*ra na plućima.

“Pre pet godina uspješno sam operisala r*k pluća. Međutim, sada se pojavio na istom mestu i krenula sam ponovo u borbu. Teško sve podnosim, ali ne dozvoljavam sebi da klonem duhom. Ne dam se, čovek mora da se bori do kraja, jer bez toga nema ni života” – istakla je u avgustu Živka i dodala da za sad sve terapije teško podnosi, ali da ne dozvoljava sebi da u bilo kom trenutku posustane: ” Sve je pomešano. Nije lako, tu su bolovi, mučnine, opala mi je i kosa već posle dvanaestog dana, ali to je manje važno. Što se kaže, kosa je najmanji problem” – rekla je ova profesorica u penziji u tim danima kada se borila sa teškom bolešću.

“Prvi put kad je počela da mi opada kosa bilo mi je baš teško. Pogledala sam u ogledalo i bilo mi je strašno ono što vidim, bukvalno su mi najgore misli prolazile kroz glavu. Sad kažem sebi da sam bila luda što sam tako razmišljala. Baš me briga, najvažnije mi je da ja budem dobro, a kosa – pa ona će da poraste” – istakla je ona u jednom od svojih poslednjih intervjua.