MAGAZIN

ISPLIVALE EKSPLICITNE FOTKE HALIDA MUSLIMOVIĆA! Folker ljubavnici slao golišave slike iz kreveta u raznim pozama! (ŠOK FOTO)

  • 11 Marta, 2024
  • 0

Halid Muslimović poslednjih dana je glavna tema u medijima zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bakić koje još uvek traje, piše Kurir. Nove infomracije ugledaju svetlost dana, ali

ISPLIVALE EKSPLICITNE FOTKE HALIDA MUSLIMOVIĆA! Folker ljubavnici slao golišave slike iz kreveta u raznim pozama! (ŠOK FOTO)

Halid Muslimović poslednjih dana je glavna tema u medijima zbog suđenja sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bakić koje još uvek traje, piše Kurir.

Nove infomracije ugledaju svetlost dana, ali i fotografije u čiji posed je došla naša redakcija, a koje je popularni pevač slao svojoj bivšoj dragoj.

Iako je uveliko u sedmoj deceniji, popularni muzičar se ako je suditi po fotografijama dobro drži.

Muslimović i Bašićeva su imali turbulentnu vezu, ali ako je suditi po fotografijama, pevač se nije libio da joj pošalje golišave slike iz kreveta u raznim pozama.

Inače, njih dvoje su se se posle nekoliko godina sreli na suđenju u Osnovnom sudu u Prijedoru po Sonjinoj tužbi. Ona tvrdi da joj Halid duguje 90.000 evra. Odluka suda kako će se ovaj slučaj završiti se još uvek čeka. Proces koji je nedavno održan u BIH trajao je nekoliko dana. Naša ekipa je pratila ceo proces koji je bio prilično turbulentan.

Bašićeva živi u Australiji i doputovala sa drugog kraja sveta da bi se izborila sa nekadašnjim partnerom. Kao dokaz je iznela poruke sa aplikacije vajber od 2015. do 2024. u vidu poruka koje je razmenjivala sa pevačem. Iz njih se jasno vidi da Halid više puta priznaje da joj duguje novac i da joj obećava da će isti vratiti u više mesečnih rata.