VIJESTI

OTAC JAVIO ĆERKI DA JOJ JE UBIO MAJKU? Detalji užasa u NS, kumovi ZANEMELI OD ŠOKA: “Najlepše proslave i druženja su bile s njima”

  • 15 Marta, 2024
  • 0

Muškarac N. T. (55) je ubio suprugu G.T. (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta okovan lancima i betonskim blokom. On je živ

OTAC JAVIO ĆERKI DA JOJ JE UBIO MAJKU? Detalji užasa u NS, kumovi ZANEMELI OD ŠOKA: “Najlepše proslave i druženja su bile s njima”

Muškarac N. T. (55) je ubio suprugu G.T. (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta okovan lancima i betonskim blokom.

On je živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Policija još vrši uviđaj u kući u kojoj je ubijena žena, ne da da joj se priđe, a u ulici gde su supružnici živeli upravo su došli njihovi kumovi.

1 / 5 FOTO: KURIR.RS/A.D.

– Ljudi, šta se desilo!? – bilo je prvo što su, gotovo u šoku pitali.

– Toliko dobri i pozitivni ljudi su bili. Najlepše proslave, žurke i druženja su bile sa njima. Ne možemo da zamislimo da on može tako nešto da uradi – pričao je kum, dok je njegova žena sa suzama u očima pitala gde su njihove ćerke.

Komšije kažu da je nesrećnu ženu pronašla ćerka. Inače, par ima dve ćerke, od 25 i 27 godina. Jednoj od njih, M.T. otac je javio da joj je ubio majku pa je nesrećna devojka, koja je u tom trenutku bila u gradu, otrčala kući gde je zatekla jezivu scenu.

Komšije kažu da je reč o situiranim ljudima, koji su se bavili proizvodnjom pecaroških mamaca.

– Ranije su imali tezgu na pijaci, u poslednje dve godine rade od kuće – priča komšija porodice.

Kaže da ih je nešto ranije video.

– On mi se javio sa “Gde si, komšo”, stvarno ništa nije ukazivalo da bi se ovako nešto moglo desiti. Da mi je neko rekao da on može tako nešto da uradi rekao bih nema šanse, on nije takav – priča on.

Podsećamo, oko 17 časova muškarac N.T. je skočio sa Temerinskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, N.T. je rekao da je ubio svoju ženu G.T.

On je nakon skakanja izvučen iz Dunava sa promrzlinama i živ je.

Kurir.rs/Republika