MAGAZIN

Pogledajte vilu u kojoj će živeti Stanija i Asmin: Suvi luksuz, sve je od stakla, a ispred kuće ogroman bazen

  • 24 Marta, 2024
  • 0

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojevićobnovila je vezu sa biznismenom Asminom Durdžićem i sada se gotovo ne odvajaju. Asmin je nedavno otišao kod Stanije u Ameriku, u Majami,

Pogledajte vilu u kojoj će živeti Stanija i Asmin: Suvi luksuz, sve je od stakla, a ispred kuće ogroman bazen

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojevićobnovila je vezu sa biznismenom Asminom Durdžićem i sada se gotovo ne odvajaju.

Asmin je nedavno otišao kod Stanije u Ameriku, u Majami, gde ona trenutno živi i tamo su zajedno proveli starletin rođendan i nekoliko nezaboravnih dana.

Rijaliti zvezda je putem Instagram profila delila predivne kadrove iz stana u kom živi u Majamiju a, po svemu sudeći, uskoro će dobiti novi krov nad glavom.

Asmin je rešio da izgradi luksuznu vilu u kojoj će živeti njih dvoje, ali i njihova deca, kada ih jednog dana budu dobili.

Putem priče na Instagramu je pokazao nacrt, kako će njihov budući dom izgledati. Očekivano, odiše pravim luksuzom i reč je o višespratnoj vili sa bazenom.

Dizajn kuće za moju ženu Staniju. Naša deca će imati mnogo prostora za igranje. Nadam se sa će se Staniji svideti i da će uskoro početi radovi – napisao je Asmin Durdžić u opisu fotografije, a vila će biti gotovo cela od stakla.