VIJESTI

Policija na nogama, dobili dojavu: “Manijak mami djecu da krenu s njim, nudi im bombone!”

  • 29 Marta, 2024
  • 0

Muškarac star 49 godina lišen je slobode u Beogradu, nakon što je policija dobila prijavu da je danima mamio decu bombonama da krenu sa njim. Prilikom intervencije, on

Policija na nogama, dobili dojavu: “Manijak mami djecu da krenu s njim, nudi im bombone!”

Muškarac star 49 godina lišen je slobode u Beogradu, nakon što je policija dobila prijavu da je danima mamio decu bombonama da krenu sa njim. Prilikom intervencije, on je i udario policajca koji je po prijavi roditelja izašao na teren.

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (rođen 1973. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Napao službeno lice

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju, pa kada su na mesto događaja došlo policijski službenici osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom u predelu glave policajca koji se izmakao i lišio slobode osumnjičenog.

Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom ma slobodi izvršio novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradudonelo rešenje o određivanju pritvora prema osumnjičenom i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.