VIJESTI

Porodica u šoku:Tijana otišla u WC i… rodio se Novak. Porodila se a da nije ni znala da je trudna

  • 5 Marta, 2024
  • 0

Porodilja kaže da je sve vreme najnormalnije radila teške kućne poslove, da nije imala nikakvih tegoba, zbog čega nije ni slutila da je u drugom stanju. Čudo se

Porodica u šoku:Tijana otišla u WC i… rodio se Novak. Porodila se a da nije ni znala da je trudna

Porodilja kaže da je sve vreme najnormalnije radila teške kućne poslove, da nije imala nikakvih tegoba, zbog čega nije ni slutila da je u drugom stanju.

Čudo se desilo u selu Stragari, kod Trstenika. Tijana Janićijević je sasvim iznenada, i ne znajući da je u drugom stanju, rodila zdravog dječaka kome su dali ime Novak, piše “Mondo“.

“Ustala sam da idem u WC i tako je bilo”, ispričala je porodilja u emisiji “150 minuta” na TV Prva i dodala da se porodila u sobi. Za razliku od prve trudnoće, ovaj joj se “prikrala” neopaženo.

“Nisam ništa osjećala, za razliku od porođaja sa prvim djetetom”.

Novak je martovska beba, kaže kroz smijeh Tijana, nastao je u vrijeme vanrednog stanja kada su svi bili “zaključani” u kućama.

Ona dodaje da je sve vrijeme trudnoće radila čak i teške poslove.

“Brala sam krastavce, grožđe, papriku, vezivala voće… Ništa nisam osjećala, nije mi ni bilo muka”, kaže Tijana.

Nije samo ona bila iznenađen, već i cijela porodica. Svekrva kaže da je promukla od stresa.

“Nikad nisam vidjela da se žena porodi u kući. To mi je mnogo bilo bolno, još ne mogu da se opasuljim”, rekla je svekrva i dodala da je i tata bio šoku. Svi se raduju dolasku dječaka.

“Hvala Bogu, nek’ je živ i zdrav”.

O ovom slučaju govorio je i dr Nikola Veškovac iz Hitne pomoći.

“Zatekli smo bebicu uvijenu u ćebe na krevetu. Nedaleko od bebe bila je majka, koja je rekla da je pupčana vrpca pukla u trenutku kad je beba izašla. Bebica je bila svih normalnih vitalnih funkcija. Samo smo odradili ono vezano za pupčanik”, poručio je dr Nikola Veškovac.