MAGAZIN

“Silovana sam sa nepunih 14 godina”: Pevačicu zlostavljao sveštenik, danas ljubi 30 godina starijeg

  • 24 Marta, 2024
  • 0

Pevačica Zorana Simeunović, koja je trudna je sa 30 godina starijim kompozitorom, otkrila je najveću traumu “da je silovana kada je imala 14 godina”. Zorana je otkrila kako

“Silovana sam sa nepunih 14 godina”: Pevačicu zlostavljao sveštenik, danas ljubi 30 godina starijeg

Pevačica Zorana Simeunović, koja je trudna je sa 30 godina starijim kompozitorom, otkrila je najveću traumu “da je silovana kada je imala 14 godina”.

Zorana je otkrila kako je uspela da se oporavi od posledica koje je ovaj događaj ostavio na nju.

– Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše- rekla ona.

Zorana ne krije da joj je podrška suprug, 30 godina stariji kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović.

– Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad – rekao je kompozitor svojevremeno kada je pričao o traumi svoje supruge.

Pevačica je opisala kako se osećala nakon ovog jezivog postupka sveštenika.

– Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava – rekla je pevačica tada.

(Telegraf.rs)