MAGAZIN

SRPSKA STARLETA STRAVIČNO NASTADALA: Pronašli Je Mrtvu U Uništenom Autu, Poginula Na Putu Za Srbiju!

  • 1 Marta, 2024
  • 0

Ona je od 10. decembra bila nedostupna na svim telefonima od kada se smatra da je nestala Pre nešto više od sedam godina, poznata starleta Slađana Guduraš pronađena je mrtva

SRPSKA STARLETA STRAVIČNO NASTADALA: Pronašli Je Mrtvu U Uništenom Autu, Poginula Na Putu Za Srbiju!

Ona je od 10. decembra bila nedostupna na svim telefonima od kada se smatra da je nestala

SRPSKA STARLETA STRAVIČNO NASTADALA Pronašli je mrtvu u uništenom autu, poginula na putu za Srbiju!

Pre nešto više od sedam godina, poznata starleta Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu.

Policija je pronašla slupani “golf”, bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača – Kuzmin.

U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o starleti i pevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

“Golf” je nađen na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj nesreći i da je devojka sletela s puta.

Slađana Guduraš

Ona je od 10. decembra bila nedostupana na svim telefonima od kada se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, preneli su bosanski mediji. Policijski izvori MUP-a Srbije uradili su dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali na žalost, Slađana je nađena tek par dana ranije.

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala duetski hit “Silikoni i kubicu”.

Slađana Guduraš

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije “Lud, zbunjen, normalan”, a karijeru pevačice počela je duetom sa Đusom.

Slađana je bila još jedna žrtva nesavesne vožnje i neprimerene brzine, te stoji kao opomena svima: “Ne brže od života!”

Podsetimo Dalila je svojevremeno u jednoj emisiji gostujući sa Slađom govorila o biznisu koji želi da pokrene sa njom i još jednim čovekom, a koji bi radili po diskotekama sumnjivog porekla, te je tada otkriveno da su one bile prijateljice.