GLOBUS

Tukli ga letvom i ubadali iglama: Majka i oćuh monstrumi zlosatavljali dok nije umro! (VIDEO)

  • 13 Marta, 2024
  • 0

U Engleskoj je osuđena majka koja je nazvana “najveće zlo koje hoda ovim svijetom” i njen suprug na doživotni zatvor sa najmanje 39 godina zbog ubistva svog sina

Tukli ga letvom i ubadali iglama: Majka i oćuh monstrumi zlosatavljali dok nije umro! (VIDEO)

U Engleskoj je osuđena majka koja je nazvana “najveće zlo koje hoda ovim svijetom” i njen suprug na doživotni zatvor sa najmanje 39 godina zbog ubistva svog sina – pošto se pojavio jeziv video koji prikazuje zlostavljanog dječaka kako se savija u svojoj spavaćoj sobi prije nego što je preminuo.

Petnaestogodišnji Sebastijan (15), trpio je višemjesečno užasno zlostavljanje od strane svoje majke Agnješke (36) i svog oćuha Andžeja (38), koji je trenirao borilačke vještine.

Bezosećajni par zlostavljao je tinejdžera u svojoj kući u Hadersfildu tako što su ga tukli letvom, bičevali produžnim kablom i ubadali iglama, piše Daily Mail.

Dječak je preminuo nakon višestrukih preloma rebara koji su izazvali sepsu i otkazivanje organa.

Veći dio mučnog zlostavljanja snimljen je nadzornim kamerama postavljenim oko porodične kuće koje su postavljene da bi se “pratio i kontrolisao“ nesretni Sebastijan.

Izričući presudu za ubistvo i okrutnost prema djetetu na sudu u Lidsu, sudija je rekla Latoševskom da je dječaka “udarao pesnicama, nogama i koljenima na isti način kao džak za udaranje”.

Naglasila je da majku jednostavno nije bilo briga šta se dešavalo sa njenim sinom i da ne shvata koliku mu je bol nanosila.

Policija je prethodno objavila snimak Sebastijana prie nego što je umro. Na snimku koji traje 22 sekunde, vidi se kako dječak oprezno prolazi kroz svoju sobu da bi sjeo na stolicu. U šorcu i majici, polako sjeda, pogrbljen je i okrenut ka zidu.

Foto: WEST YORKSHIRE POLICE

Svako ko je video cijeli snimak nadzornih kamera može biti samo potpuno zgrožen onim što je video i zbunjen zašto bi se neko tako ponašao prema tinejdžeru. Postavlja se pitanje zašto bi se bilo ko tako ponašao? Ovo je pitanje koje ja imam – rekla je sudija optuženim za ubistvo.

Sebastijanov otac Jacek, koji je gledao suđenje iz Poljske, obratio se svojoj bivšoj supruzi na optuženičkoj klupi rekavši joj da je “najveće zlo koje hoda ovim svijetom“.

– Ti ste zaista okrutni tiranin.’Kako možete da budete tako nemilosrdna čudovišta? Sebastijan je samo želio da da ga zavoliš. Uzvratili ste mu patnjom Platićete za svaku njegovu suzu – rekao je potrešeni otac.

Sebastijan se preselio u Ujedinjeno Kraljevstvo iz Poljske gdje je živio sa ocem, u oktobru 2020. godine, 10 mjeseci prije svoje smrti.

Foto: WEST YORKSHIRE POLICE

Međutim, život sa majkom i očuhom pretvorio se u produženu patnju.

Stidljivi tinejdžer je pohađao srednju školu u Hadersfildu gdje su ga opisivali kao “primjernog učenika”. Bio je mali i mršav i izgledao je mlađe od vršnjaka.

Nastavnici nisu bili svesni užasa koji su se odvijali kod kuće gdje su ga roditelji smatrali ‘preprekom’.

Tužilac Džejson Piter rekao je poroti da je zlostavljanje postajalo “sve teže i nasilnije“.

Između batina, Sebastijan je bio primoravan na “ponižavajuće vežbe” kao što su čučnjevi.

U jednom 30-minutnom snimku koji je pušten poroti, vidi se kako oćuh udara dječaka više od 100 puta, zastajući u jednom momentu da obriše znoj sa lica, dok majka za to vrijeme gleda televiziju i jede tost.

U nedeljama prije smrti u avgustu prošle godine, Sebastijan je pretrpeo višestruko nasilje.

(Izvor:Kurir.rs/Telegraf/Daily Mail)