MAGAZIN

Želeo kao mali da ima dve žene, a sad su trudne u isto vreme: Ovako je Elmedin reagovao na vesti o trudnoći

  • 5 Marta, 2024
  • 0

Javnost je šokirala priča Elmedina Karića iz Busovače u BiH, koji živi s dvije žene – jednom iz BiH, a drugom iz Ukrajine. Nedavno je došao do iznenađujućeg

Želeo kao mali da ima dve žene, a sad su trudne u isto vreme: Ovako je Elmedin reagovao na vesti o trudnoći

Javnost je šokirala priča Elmedina Karića iz Busovače u BiH, koji živi s dvije žene – jednom iz BiH, a drugom iz Ukrajine. Nedavno je došao do iznenađujućeg otkrića da obje žene čekaju djecu.

Javnost je ostala u šoku kada se doznalo da živi s dvije žene – prvom suprugom Fatimom, koja je majka njegova tri sina, i Ukrajinkom Janom, koja je trenutno trudna s njihovim prvim djetetom.

Prije gotovo tri godine život mu se neočekivano preokrenuo kada je Jana, koju je upoznao tijekom privremenog posjeta Njemačkoj, s njim ušla u ljubavni trokut.

Pažnja koju je izazvala ova jedinstvena ljubavna priča proširila se i izvan Busovače i BiH, zaokupivši pažnju cijele regije. Elmedin, Fatima i Jana za Telegraf.rs podijelili su svoja iskustva života u ovako neobičnoj zajednici.

Elmedin je dosljedno isticao svoju jednaku naklonost prema oba mjesta, bez potrebe za pretvaranjem. Posjeduje sigurnost bez obzira gdje se nalazi i priznaje da bi se u slučaju bilo kakvih problema u BiH morao preseliti u Ukrajinu.

Ipak, čvrsto je zabranio svojim ženama da budu s drugim muškarcem dok su u njegovoj prisutnosti.

Unatoč Elmedinovom zadovoljstvu svojim životom, očevo odbijanje da to prihvati rezultiralo je njegovim protjerivanjem iz njihovog doma.

Elmedin je na kraju donio odluku da kupi kuću kao sredstvo otplate, a upravo u toj kući trenutno živi sa suprugom i djecom.