Otkriveno ko će krstiti sina Marije Šerifović i ovo će biti pravo iznenađenje za sve: “Ne može niko drugi!”

MAGAZIN

U poslednoj epizodi emisije “Zvezde Granda” otkriveno je da će Saša Popović krstiti sina Marije Šerifović, Maria.

Ovo saznanje dogodilo se tokom emisije, kada je Ceca ušla u raspravu sa Marijom oko glasanja i optužila Popovića da sve češće tokom “Zvezda Granda” staje u odbranu Šerifovićeve, na šta je Popović odgovorio da mora jer će se uskoro okumiti.

– Ma, sram vas bilo, majke mi, ovo je skandalozno – rekla je Ceca nakon što njena kandidatkinja nije osvojila dovoljan broj glasova i nakon što je Marija uputila niz kritika na račun ponašanja na sceni.

Ceca Ražnatović nije posustala sa svojom borbom oko glasanja, te je ljutitim tonom postavila pitanje Mariji.

– A ti izvodiš akrobacije na sceni? – pitala je Ceca nakon Marijinih zamerki njenoj kandidatkinji.

-Boga mi, ja da – odgovorila je Šerifovićeva, a Ceca je nastavila:

– Videli smo, ti staneš i pevaš. Koje ti akrobacije izvodiš? Ma ‘ajde molim te – odbrusila je Ceca, na šta se umešao Saša Popović koji je stao u Marijinu odbranu, tvrdeći da je ona prepuna energije.

– Prvo, ja sam bio na Marijinom koncertu u Sava Centru i to što sam video ja sam se stvarno šokirao. Tu energiju koju sam video od Marije, to odavno nisam video – istakao je Saša.

– Niko ne priča o Marijinoj energiji, a ti advokatu, kad se ne bi uključio da odbraniš Mariju, ja ne znam šta bi se desilo?! Mi ovde ocenjujemo pevanje, ove devojke su oštećene – nastavila je Ceca da brani obe kandidatkinje iz ovonedeljnog duela.

– Ti si Marijin fan, tvrdim. Imam ovde koliko svedoka, nije to ništa novo – dodala je Ceca, na šta je Popović odgovorio da to nije tačno i da voli i poštuje Mariju isto koliko i nju, što je Ražnatovićku još više razljutilo.

– Ćuti, Popoviću, ne brani je više. Prekini, ućuti više. Kako neko krene na Mariju, on kao pevac neki tamo, kao petao skače – rekla je ljutito Ražnatovićka.

Nakon toga, Popović je sve iznenadio izjavom da će on krstiti Marijinog sina.

Moram, ko će da krsti Maria, nego Saša Popović, ne može niko drugi – istakao je Saša, a Bosanac je na to dodao:

-Kum nije dugme! – poručio je muzičar, prenosi “Grand”.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *