MAGAZIN

“BIO SAM LJUBAVNIK LEPE BRENE! BOBA SLAO ŠLJUKU DA ME PREBIJE” Tvrdio je čuveni pevač

  • 1 Aprila, 2024
  • 0

Dragan Antonijević Arlekino, muzička zvezda koja je osamdesetih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj

“BIO SAM LJUBAVNIK LEPE BRENE! BOBA SLAO ŠLJUKU DA ME PREBIJE” Tvrdio je čuveni pevač

Dragan Antonijević Arlekino, muzička zvezda koja je osamdesetih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni.

Naime, 1993. godine ovaj muzičar je tvrdio kako su se on i Brena ludo voleli.

On je te 1993. godine otkrio da je bio u vezi sa Brenom i ispričao detalje iz tog odnosa, kao i da se zbog njegovog albuma “Baba Kurana” digla velika prašona jer je jedna od pesama bila posvećena upravo nekadašnjoj gazdarici “Granda”.

“Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidela. Vremenom se i ona zaljubila u mene ali sam ja tada imao devojku koju sam posle ostavio jer nisam želeo da varam. Moja osećanja prema Breni su bila jaka. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se bojao da ću joj brzo dosaditi. Brena je nastavila da insistira na našoj vezi, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990. godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli”, navodno je jednom izjavio Dragan Antonijević Arlekino.

“Mislim da naša ljubav nije uspela najviše zbog Marine i Fute. Neko vreme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni videla privlačnost, a bila je svesna da sa mnom ne može koračati kroz život, jer ja sam bio muzičar u usponu, a ona velika zvezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospele u javnost”, objasnio je Dragan.