MAGAZIN

“Htela sam Harisu da kažem za SVE MELININE PREVARE” Poznata pevačica otkrila detalje iz frizerskog salona – Svima se hvalila!

  • 1 Aprila, 2024
  • 0

Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Ova vest iznenadila je mnoge, jer su Melina

“Htela sam Harisu da kažem za SVE MELININE PREVARE” Poznata pevačica otkrila detalje iz frizerskog salona – Svima se hvalila!

Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Ova vest iznenadila je mnoge, jer su Melina i Haris važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

U januaru ove godine je kao bomba odjeknula vest da se poznati par razvodi, a Melina se tada prvi i poslednji put oglasila na temu braka sa pevačem, a prošle nedelje razvod je i zvanično potpisan.

Ovaj događaj probudio je veliku pažnju javnosti, ali i javnih ličnosti koje se ne ustručavaju da prokomentarišu aktuelnu situaciju. Među njima je i Vesna Đogani, koja je otkrila nepoznate detalje za “Blic”.

– Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od pre, iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, naveliko je pričala šta radi. Svima se hvalila, bili smo u šoku. Baš grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne mešam – rekla je Vesna, pa otkrila da li smatra da su godine bile problem u njihovom odnosu.

Haris Džinović
Haris Džinović / Izvor: Srbija Danas/Milana Pavković

– Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrevate zajedno kroz vreme – zaključila je Vesna za “Blic”.

Srbija Danas/Blic