MAGAZIN

Karleuša u nikad provokativnijem izdanju, slala vrele pozdrave iz kupatila

  • 29 Aprila, 2024
  • 0

Pop zvijezda Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram profilu nekoliko provokativnih fotografija koje su i ovoga puta njene pratioce ostavile bez daha. JK je sada pozirala kao nemirna zečica

Karleuša u nikad provokativnijem izdanju, slala vrele pozdrave iz kupatila

Pop zvijezda Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram profilu nekoliko provokativnih fotografija koje su i ovoga puta njene pratioce ostavile bez daha.

JK je sada pozirala kao nemirna zečica u svom kupatilu i slala vrele pozdrave.

Naime, Karleuša je na sebi i ovoga puta imala “jaku” i provokativnu kombinaciju, kojom je uspjela da iznese svoj temperament, ali i kako je u nekoliko navrata govorila, karakter “prave lavice”.

Ona je pozirala u crnom donjem vešu koji je imao til na sebi, te su izvajane duge noge došle do izražaja, ali i stomak koji je Karleuša dovela do savršenstva.

Ono što je ipak svima zapalo za oko jeste detalj koji je imala na glavi, a to je ovoga puta maska od crnog lateksa sa ušima seksepilne zečice.

Ovo praznično izdanje pop zvijezde nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pa tako ni njene pratioce, a lajkovi su se samo nizali.

“I ovoga puta si objasnila”, “Ti nisi normalna kako dobro izgledaš”, “Mogla bi da se baviš i dizajnom kostima”, “Jelena, objasnila si i ovoga puta” – samo su neki od komentara ispod objava.