MAGAZIN

Nakon razvoda Dragana Mirković je pored njega srećna, najnovije fotografije to i dokazuju

  • 13 Aprila, 2024
  • 0

Dragana Mirković je više od tri decenije na samom vrhu estrade. Sve što je postigla duguje isključivo glasu, talentu, dobrim pesmama, profesionalnom odnosu prema poslu i ljubavi prema muzici

Nakon razvoda Dragana Mirković je pored njega srećna, najnovije fotografije to i dokazuju

Dragana Mirković je više od tri decenije na samom vrhu estrade.

Sve što je postigla duguje isključivo glasu, talentu, dobrim pesmama, profesionalnom odnosu prema poslu i ljubavi prema muzici i fanovima koji pomno prate svaki njen korak.

Nakon teškog perioda koji je usledio pošto je podnela papire za razvod od biznismena Tonija Bijelića, u njen život konačno su stigle lepe vesti, a sreća Dragane Mirković više se ne može sakriti.

Putem društvenih mreža pevačica je obavestila pratioce da će duetska pesma koju je snimila sa kolegom Ivanom Zakom sutra ugledati svetlost dana, a sreća Dragane Mirković zbog ove saradnje je neizmerna.

– Dragi moji, evo jednog malog poklona za vas, duet sa mojim dugogodišnjim prijateljem Ivanom Zakom pod nazivom „Kad srce stane”, sutra od 14 h na njegovom Youtube kanalu.

Hvala vam na svoj bezuslovnoj podršci i ljubavi koju mi pružate. Volim vas sve dok srce ne stane – emotivno je poručila.

Ispod fotografije koju možete pogledati OVDE nizali su se samo pozitivni komentari, a publika s nestrpljenjem očekuje da čuje šta su im Dragana i Ivan pripremili.

„Hit u najavi”, „Jedva čekamo”, „Sreća Dragane Mirković je očigledna” samo su neki od komentara.