MAGAZIN

Šok ispovest: “Razvedena sam 18 godina, spavala sam sa više od 720 muškaraca. Kad sam rekla doktoru evo…

  • 26 Aprila, 2024
  • 0

Živimo u vremenu gde nimalo nije čudno kada se ženi udvaraju znatno mlađi muškarci. A za bodibilderku Andreu Sanšajn iz Britanije je to svakodnevica. Međutim, to nije jedina

Šok ispovest: “Razvedena sam 18 godina, spavala sam sa više od 720 muškaraca. Kad sam rekla doktoru evo…

Živimo u vremenu gde nimalo nije čudno kada se ženi udvaraju znatno mlađi muškarci. A za bodibilderku Andreu Sanšajn iz Britanije je to svakodnevica. Međutim, to nije jedina stvar koja izaziva pažnju drugih kada je ova žena u pitanju, naime, njen intimni život je daleko uzbudljiviji, do te mere, da se teško može govoriti o intimnosti, budući da je veliki broj ljudi uključen.

Andera Sanšajn ima 53 godine, a privukla je pažnju na sebe ne sportom kojim se bavi, već time što je ispričala kako je imala intimni odnos sa 720 ljudi!

Andrea inače ima unuku od devet godina, a na društvenim mrežama je stekla veliku popularnost. Učestvovala je na fitnes takmičenju u Velikoj Britaniji, kada se birala najbolja zadnjica. Ono što je mnoge iznenadilo, to je da se Andrea ne ustručava da priča o intimnim odnosima, samozadovoljavanju i broju partnera s kojima je imala intimni odnos.