MAGAZIN

Toni nakon razvoda od Dragane Mirković uživa za sve pare: “Idi, sve je gotovo” (FOTO)

  • 15 Aprila, 2024
  • 0

Toni Bijelić našao se u centru skandala kada se saznalo da se razvodi od pevačice Dragane Mirković nakon više od dve decenije braka. Mnogi od tada pokušavaju da

Toni nakon razvoda od Dragane Mirković uživa za sve pare: “Idi, sve je gotovo” (FOTO)

Toni Bijelić našao se u centru skandala kada se saznalo da se razvodi od pevačice Dragane Mirković nakon više od dve decenije braka.

Mnogi od tada pokušavaju da mu uđu u trag, a Bijelić se samo povremeno oglasi putem svojih društvenih mreža, te otkrije gde se nalazi.

Toni je otputovao u Sarajevo, a sada je na Instagramu objavio fotografiju sa Jašarom Ahmedovskim.

Toni Bijelić

FOTO: TONIBIJELIC / INSTAGRAM

Toni Bijelić

Naime, on je prvo uslikao svoj luksuzni automobil, u opisu fotografije je napisao: “Vreme za posao”, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste pesma koju je Toni objavio u okviru storija.

Radi se o pesmu Jašara Ahmedovskog “Idi, sve je gotovo”, a mnogi su pomislili da je baš ovu numeru posvetio Dragani.

Nakon ove objave, njih dvojica su pozirali zajedno, Toni je pušio tompus, imao je crne naočare na licu, a deluje da mu je sve u životu trenutno potaman.

Toni Bijelić

FOTO: TONIBIJELIC / INSTAGRAM

Toni Bijelić

Podsetimo, Toni je nedavno navodno lumpovao u Zagrebu. On je navodno organizovao druženje u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog zagrebačkog hotela.

Kako se dalje navodi, među zvanicama je bio i zagrebački dizajner Ivica Skoko, koji je došao sa prijateljicom Milenom na 15. sprat luksuznog hotela, odnosu u predsednički apartman.