Ceca nije izdržala, objavila prvu fotografiju Veljka i sina Isaije iz porodilišta (FOTO)

MAGAZIN

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana danas su postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Isaija.

Veljko i Ceca posetili su u porodilištu mamu i bebu, a ponosna baka na svom Instagram profilu podelila je sliku sina koji u naručju drži naslednika.

Veljko i Isaija

FOTO: INSTAGRAM

Veljko i Isaija

Uz ovaj post Ceca je postavila i dečiju pesmicu, a bebu je zaklonila stikerom.

Da podsetimo, porodila se Bogdana Ražnatović i na svet je donela sina. Ponosni roditelji su dečaku dali ime Isaija.

Snajka Cece Ražnatović upravo se porodila i na svet je donela zdravog dečaka, kojem su Vejko i Bogdana dali ime Isaija, a beba ima 3850 grama.

Bogdana i Veljko Ražnatović prvog naslednika dobili su 6. juna 2020. godine i dečaku su dali ime Željko, po Veljkovom ocu, a potom je njihova porodica prošle godine postala bogatija za još jednog člana – Krstana, a sada su i dobili sina kom su dali ime Isaija.

Isaija znači “Božija pomoć”.

“Želim ćerku”

Veljko je nedavno progovorio i o porodici, deci, budućoj prinovi.

– Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina…ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova – rekao je on pa progovorio o slavi i popularnosti koju je imao i pre uspeha u sportu:

– Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca… možda mi je pomoglo, ali i odmoglo jer sam se suočavao sa raznim predrasudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljubomorno… više bi mi podršku prižali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla – rekao je Veljko u emisiji ”Premijera Vikend Specijal”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *