SPORT

Đoković pobijedio pa divljački vrijeđao publiku: Duvajte mi k*rac

  • 16 Maja, 2024
  • 0

NOVAK ĐOKOVIĆ se pobjedom na Denisom Kudlom (6:4, 6:3, 7:6) plasirao u osminu finala Wimbledona 2021. Ipak, meč nije obilježio sjajan tenis, već novi Đokovićev ispad. Tijekom većeg

Đoković pobijedio pa divljački vrijeđao publiku: Duvajte mi k*rac

NOVAK ĐOKOVIĆ se pobjedom na Denisom Kudlom (6:4, 6:3, 7:6) plasirao u osminu finala Wimbledona 2021. Ipak, meč nije obilježio sjajan tenis, već novi Đokovićev ispad.

Tijekom većeg dijela meča srpski tenisač je bio nervozan zbog događanja na tribinama. Na trenutke se čini kao da se svađa s ljudima u svom kutu te da psuje Gorana Ivaniševića, ali čini se da su problem bili navijači.

U više navrata je Đoković bijesno reagirao zbog buke. Onda je nakon nekog vremena počeo glasno slaviti svoje poene da bi nakon finalnog poena “proključao” i žestoko opsovao, što su čuli svi na terenu. “Duvajte mi ku**c!” glasno je uzviknuo Đoković.

Nije mu prvi put

Srpskom tenisaču ovo nije prvi put da se ovako obraća publici. Najsličnija situacija je iz 2013. godine s Mastersa u Madridu.

Đokovića je pobijedio Grigor Dimitrov, tada 28. tenisač svijeta, ali nitko nije pričao o tenisu. Domaća publika u jednom trenutku je počela izravno navijati protiv njega zbog toga što je često tražio pauzu jer je osjećao grčeve. Nakon ružne gestikulacije, sjeo je na klupu kako bi odmorio i zaderao se: “Sad ćete svi da mi ližete k****”.