MAGAZIN

KARLEUŠA IMALA INFARKT PLUĆA! Pevačica 20 dana bila prikovana za krevet

  • 11 Maja, 2024
  • 0

Kao bomba je svojevremeno odjeknula vest da je pevačica Olja Karleuša završila na odeljenju pulmologije zbog embolije pluća. Nakon 20 dana provedenih u bolnici, pevačica se uspešno oporavila,

KARLEUŠA IMALA INFARKT PLUĆA! Pevačica 20 dana bila prikovana za krevet

Kao bomba je svojevremeno odjeknula vest da je pevačica Olja Karleuša završila na odeljenju pulmologije zbog embolije pluća.

Nakon 20 dana provedenih u bolnici, pevačica se uspešno oporavila, a sada je otkrila gostujući u emisiji “Puls Srbije” čiji je jedan od voditelja Ivan Gajić kako je njen oporavak protekao.

– Ide na bolje. Imala sam tu nesreću da nisam znala da imam tromb u nozi koji se otkačio i izazvao emboliju pluća. Bila sam nekih 20 dana vezana za krevet u bolnici, ali sve je to iza mene. Ljudi, čitajte znake koje vam telo šalje – ispričala je Karleuša.

Olja Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN PINK

Na pitanje Ivana Gajića koje je simptome osećala, Karleuša je rekla da je imala samo jak bol u listu noge.

Olja Karleuša
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Ja sam imala bol u listu, mislila sam da sam istegla neki ligament ili tetivu. Taj bol je bio vrlo produktivan i jak. Dopler je pokazao da nemam tromb, ali posle nekoliko dana se ispostavilo da tromb postoji i da su se dva tromba otkačila i otišla gde ne treba. Narod to zove infarkt pluća, a to je zapravo embolija. Nije uopšte bezazlena stvar – rekla je pevačica.