MAGAZIN

SNIMILI SU MU VILU IZ ZRAKA, NIKO NIJE IMAO POJMA DA JE FOLKER OVAKO BOGAT: Nema šanse da pogodite KO JE ON!

  • 4 Maja, 2024
  • 0

Nekada popularni folker beg od estradnih dešavanja pronašao je u luksuznoj kući nadomak Novog Sada. Sve što je zaradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, folk pjevač Miloš Bojanić uložio

SNIMILI SU MU VILU IZ ZRAKA, NIKO NIJE IMAO POJMA DA JE FOLKER OVAKO BOGAT: Nema šanse da pogodite KO JE ON!

Nekada popularni folker beg od estradnih dešavanja pronašao je u luksuznoj kući nadomak Novog Sada.

Sve što je zaradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, folk pjevač Miloš Bojanić uložio je u opremanje luksuznih nekretnina i kupovinu skupocjenih oldtajmera, koji su mu velika strast, a budući da ga već izvjesno vrijjeme nema na domaćoj javnoj ceni, ekipa “Paparaco lova” krenula je u potragu za njim. Folk pevača zatekli su na provjerenom mjestu – u luksuznom domu nadomak Novog Sada.

Uz pomoć drona kamera “Paparaco lova” uspela je da iz ptičje perspektive zabilježi kako izgleda ova impozantna građevina u kojoj živi pjevač narodne muzike. Kao što se na prvi pogled može vidjeti, po stilu gradnje Bojanićeva kuća izdvaja se od komšijskih, a mnogi bi bili saglasni u jednom – da njegov dom izgleda kao iz bajke.

Miloš nije želio da, poput svojih komšija, na svom domu ima krov od standardnih crijepova, pa je sazidao impoznatne kupole koje privlače pažnju baš svakog ko se zatekne u blizini njegove kuće.

Od znatiželjnih pogleda prvih komšija krije se visokim jelkama koje krase njegov prelijepi vrt koji je pjevač uređivao u trenutku kada ga je usnimila kamera “Paparaco lova”.

Nakon što je pokosio travu i učinio svoj travnjak savršenim, Bojanić je prešao na sređivanje zimzelenog ukrasnog bilja u svom dvorištu posle čega je predah pronašao unutar zidina svog doma.