Ostario, sav izboran – Ni Zdravko Čolić nije više što je bio: Fotografija sa plaže ne laže

MAGAZIN

Proces starenja se univerzalno ne sviđa, a ipak je nezaobilazan aspekt našeg postojanja. U posljednjih nekoliko desetljeća došlo je do napretka u plastičnoj kirurgiji i sličnim procedurama koje imaju za cilj pomoći pojedincima da održe mladolik izgled. Međutim, ove metode često rezultiraju umjetnim i neprivlačnim izgledom, kako tvrde mnogi kritičari. Bilo bi poželjnije kada bi ljudi prihvatili prirodni proces starenja i starili s milošću.

Dok se brojni ostarjeli vokali bore da se pomire s protokom vremena, Zdravko Čolić ističe se kao pjevač koji svoje napredne godine nosi sa izuzetnom gracioznošću. U dobi od sedamdeset četiri godine, nastavlja da izvodi naelektrisane izvedbe, pokazujući svoje izuzetne vokalne sposobnosti. Nadalje, njegov izgled i dalje pristaje njegovim godinama, što ga čini dokazom moći održavanja vlastite umjetnosti i vitalnosti čak i kako godine napreduju.

Čolin jedini fokus je na farbanju kose, ostavljajući nas da se pitamo kako bi izgledao bez nje. Međutim, s obzirom na to da njegov izgled igra značajnu ulogu u njegovoj ličnosti, razumljivo je zašto je napravio ovaj izbor. Dok jedni tvrde da se promijenio u odnosu na sebe, drugi staju u njegovu odbranu, navodeći da je nerazumno očekivati ​​da će stariji čovjek još jednom ličiti na sebe.

Dok je Čolina karijera ostala jaka tokom 1970-ih i 1980-ih, došlo je do primetne promene u njegovom izgledu. Nekada smatran izuzetno zgodnom osobom, zaokupio je obožavateljice širom Jugoslavije, zapalivši žar privlačnosti.

Prikazana slika prikazuje mladalački izgled Čole dok je uživao u danu na plaži, nesumnjivo zrači neospornim šarmom. Njegova neodoljiva privlačnost osvojila je srca nebrojenih žena, od kojih se jedna potrudila obukavši vjenčanicu i osiguravši kuma. Ova odlučna osoba je zatim krenula da traži Čolu i predloži brak na njegovom pragu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *