GLOBUS

Dječak (1) preminuo nakon što su ga majka i očuh zlostavljali: Imao je 70 vidljivih ozljeda

  • 29 Juna, 2024
  • 0

Alfie Phillips, jednoipolgodišnji dječak, preminuo je nakon što su ga majka i očuh fizički zlostavljali. Dječak je imao 70 vidljivih povreda kada je umro u kamp-prikolici u Hernhillu

Dječak (1) preminuo nakon što su ga majka i očuh zlostavljali: Imao je 70 vidljivih ozljeda

Alfie Phillips, jednoipolgodišnji dječak, preminuo je nakon što su ga majka i očuh fizički zlostavljali.

Dječak je imao 70 vidljivih povreda kada je umro u kamp-prikolici u Hernhillu u Kentu u Velikoj Britaniji u studenom 2020., rečeno je poroti, javlja BBC. Dječakova majka Sian Hedges (27) iz Yelvertona u Devonu i njezin tadašnji partner Jack Benham (35) sudi se za njegovo ubojstvo.

Majka je viđena kako plače na sudu dok su se naglas čitali detalji o Alfiejevim povredama.

Porotnici su čuli da Alfie ima “brojne modrice” i druge tragove, a bilo je i dokaza o slomljenim rebrima, rukama i nogama. Na tijelu dječaka također su se vidjeli tragovi gušenja na njegovim usnama, rečeno je na sudu.

Tragovi kokaina pronađeni su u Alfiejevoj krvi i urinu, a liječnici koji su ga pregledali sugerirali su da bi moglo biti riječ o pasivnom udisanju cracka kokaina ili vanjskom kontaktu s drogom.

Dužnosnici su rekli kako je obdukcijom utvrđeno da je Alfiejeva smrt uzrokovana “neprirodnim sredstvima kao rezultat djelovanja nekog drugog ili drugih”.

Majka i njezin partner na sudu su rekli da se ne sjećaju što se dogodilo noć prije dječakove smrti.