MAGAZIN

Kako sam saznala da me suprug vara sa mojom majkom: Priča koja je šokirala cijelu naciju

  • 19 Juna, 2024
  • 0

Zbog preljube se ruši poverenje, veza, ali nisu neizbežne ni u brakovima. Međutim, još je gore kada prevarena osoba sazna da ju je partner “zamenio” nekim njoj bliskim.

Kako sam saznala da me suprug vara sa mojom majkom: Priča koja je šokirala cijelu naciju

Zbog preljube se ruši poverenje, veza, ali nisu neizbežne ni u brakovima. Međutim, još je gore kada prevarena osoba sazna da ju je partner “zamenio” nekim njoj bliskim.

To je upravo slučaj, koji sada postoji u celosti na internetu, i sa ženom i majkom dvoje dece Ket.

Naime, objavila je nekoliko snimaka, pa čak i napravila poseban folder na svom profilu, u kom se mogu pogledati cela priča o tajnoj vezi njenog supruga sa njenom majkom. 

Kako navodi u najskorijem videu, ne samo da ju je povredila njihova veza, već je shvatila da su njena sestra, a verovatno i brat, znali sve o tome i nisu joj rekli. Da je brat u sve upleten, shvatila je kada su zajedno on i njihova majka išli na tetoviranje i kada je ona uradila tetovažu posvećenu mom suprugu.

– Saznala sam za prevaru to jedno veče, oko pola 10 uveče. Tada se vraća iz druge smene, ali ovoga puta nije došao. Pozvala sam ga preko video poziva, a pošto radi kao dostavljač, rekao mi je da je u drugom gradu i da će tek krenuti ka kući. Međutim, u pozadini kroz prozor, videla sam zgradu koja je poprilično prepoznatljiva za naš grad i shvatila da me laže. Da stvar bude gora, čula sam neki ženski glas kako šapuće do njega. Iako me je prvo ubeđivao da ništa nisam čula, ja sam počela da ga pritiskam da mi kaže sa kim je i gde je. I, onda mi je prekinuo slušalicu – započinje Ket.

Kako navodi, već neko vreme je sumnjala da se nešto dešva između njenog supruga i njene majke, jer je stalno želela da provodi vreme kod njih u kući, pa čak i kad ona nije bila tu. Nakon spuštene slušalice, imala je jak osećaj da je u kolima do njenog muža upravo ona – njena majka. 

Odbijao je poziv nekoliko puta, a onda je Ket pozvala sestru da proveri da li je majka kod kuće. Ubrzo je saznala da je njen suprug došao da je pokupi, ali ju je zamolila da ništa ne govori nikome.

Kada je Ket uspela da dozove supruga, on je pokazao da “u autu nema nikoga”, ali kao što je Ket i napomenula, vrlo lako je za to vreme ta osoba mogla da napusti automobil. Plakala je i želela da samo pokupi svoje ćerke i napusti dom.

Čula sam da neko ulazi u kuću i videla ih zajedno. Majka je krenula da me zagrli i počela je da se izvinjava – nastavila je Ket.

Ubrzo, Ket je napustila kuću, a Ketina majka i njen otac su se pomirili nakon toga. Kako otkriva, njihovoj aferi je došao kraj ubrzo nakon što je Ket napustila supuga. Takođe, od te večeri ne razgovara više sa majkom, a po svom Tiktoku objavila je nekoliko puta kako joj izgleda suprug i kako izgleda njena majka, a tu je već “internet učinio svoje”.

(Ona.rs)