GLOBUS

POGINUO DEČAK (14)! Pao bojler na njega dok se kupao!

  • 28 Juna, 2024
  • 0

Dečak (14) poginuo je juče nakon što je na njega pao bojler dok se tuširao kod kuće u selu Marvi Anovi kod Tetova. Nesrećan slučaj prijavila je dečakova

POGINUO DEČAK (14)! Pao bojler na njega dok se kupao!

Dečak (14) poginuo je juče nakon što je na njega pao bojler dok se tuširao kod kuće u selu Marvi Anovi kod Tetova.

Nesrećan slučaj prijavila je dečakova majka D.Đ. (55).

– Prema prijavi, maloletnik je zadobio povrede i preminuo je nakon što je na njega pao bojler u kući u naselju Mavrovi Anovi – saopštila je policija iz Tetova, piše Telma.

 

O incidentu je obavešten dežurni tužilac, a policija je na licu mesta obavila uviđaj.

Podsećamo na još jednu bizarnu nesreću u kojoj je stradalo dete, a koja se dogodila nedavno u Srbiju.

Ona se dogodila u selu Draževiće kod Sjenice. Dete je poginulo u dvorištu i to prilikom igre u porodičnom automobilu koji je bio parkiran u dvorištu kuće, kada ga je ugušio prozor..

Podsećamo na još jednu veliku tragediju iz januara ove godine u kojoj je stradalo trogodišnje dete. Ogromna tragedija dogodila se tada u selu Milentija u Brusu kada se automobil prevrnuo, a priilikom nesreće je stradala trogodišnja devojčica dok je majka koja je upravljala vozilom zadobila teške povrede.

Dragana A.S. (32) zaposlena kao vaspitačica, doživela je tešku saobraćajnu nesreću i ona je teško povređena, a stradala je njena trogodišnja ćerka.

– Majka je vozila dete u vrtić, svaki dan je prolazila tim putem i nikome nije jasno šta se ovog puta desilo.

Ta deonica je bila poprilično zaleđena, nesrećna žena se spuštala niz ulicu kada je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom, iz desne trake ju je bacilo u levu, probila je zaštitnu ogradu i odletela 10-ak, 15 metara na drugu stranu.