SPORT

Užasne scene: Preminuo mladi fudbaler

  • 8 Juna, 2024
  • 0

Dvadesetjednogodišnji Matej je doživeo saobraćajnu nezgodu sa četvorotočkašem i pronađen je mrtav u šumovitom delu iznad mesta Kaptol u Slavoniji, što je duboko potreslo ovu lokalnu zajednicu. Brojni

Užasne scene: Preminuo mladi fudbaler
Dvadesetjednogodišnji Matej je doživeo saobraćajnu nezgodu sa četvorotočkašem i pronađen je mrtav u šumovitom delu iznad mesta Kaptol u Slavoniji, što je duboko potreslo ovu lokalnu zajednicu.

Brojni prijatelji i rodbina od sinoć se opraštaju od mladića Mateja koji je tragično izgubio život u nesreći sa kvadom kod Požege.

Policija je u nedelju, oko 16 sati, pronašla telo 21-godišnjeg Mateja u šumovitom delu iznad mesta Kaptol. Mladić je upravljao četvorotočkašem bez dozvole, što je dovelo do nesreće sa smrtnim ishodom.

Dolaskom do zavoja udesno udario je u stablo, a potom vozilom sleteo u provaliju. Mladić je prevezen u Opštu županijsku bolnicu Požega na pružanje lekarske pomoći. Nažalost, preminuo je od posledica teških povreda. Sledi dalje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

PU Požega

Kako je prenela Pozega.eu, mladić je pre nekoliko dana došao iz Nemačke i kvadom je otišao u šumu, a zbog slabijeg znanja vožnje kvada je sleteo je sa puta u provaliju i tu na licu mesta stradao.

Matej bi u septembru napunio 22 godine. Njegova iznenadna smrt duboko je potresla lokalnu zajednicu. Dirljivim rečima, od njega se oprostio i lokalni fudbalski klub u kojem je trenirao kao dečak.

U dubokoj tuzi i boli izražavamo najiskrenije saučešće porodici, rodbini, prijateljima i poznanicima našega Mateja. Dečka koji je prošao mlađe kategorije našega kluba, dečka koji je uz klub bio uvek kad je trebalo. Dragi naš Mata počivaj u miru Božjem, čuvali te svi dobri anđeli.

NK Kapitol