MAGAZIN

Ceca “srušila” internet novom objavom: Pjevačica kao morska sirena pozirala u bikiniju koji je otkrio sve

  • 10 Jula, 2024
  • 0

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je objavila fotografiju sa egzotične destinacije koja je izazvala brojne reakcije. Ceca je podijelila slike na Instagramu sa letovanja na Maldivima, odakle

Ceca “srušila” internet novom objavom: Pjevačica kao morska sirena pozirala u bikiniju koji je otkrio sve

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je objavila fotografiju sa egzotične destinacije koja je izazvala brojne reakcije.

Ceca je podijelila slike na Instagramu sa letovanja na Maldivima, odakle svakodnevno obaveštava pratioce kako se provodi na istom.

Ona je pozirala na plaži u crnom minijaturnom bikiniju, koji je sve otkrio.

 

Grudi su držale dvije trake, te su svi atributi došli do izražaja, a brojni su komentari na račun Cecinog savršenog izgleda.

Vauuu”, “Prezgodna”, “Ceca bomba”, “Kakva žena”, “Svaka čast Ceco”, bili su samo neki od komentara.

 

Podsjetimo, najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović napunila je ove godine 51 godina, a mnogi kažu da ima figuru kao djevojčica.

 

– Jesam dovela svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno. Ja sam jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je. I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo. To je kao autofagija. I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost. Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam – rekla je Ceca za “Telegraf”.