VIJESTI

(FOTO) Stravični prizori sa mjesta nesreće u kojoj je poginuo 29-godišnjak – “Najteži dio našeg posla”

  • 27 Jula, 2024
  • 0

Profesionalna vatrogasna jedinica Zenica, čiji su pripadnici intervenisali na mjestu sudara kamiona i vozila, objavila je fotografije sa mjesta nesreće Jedna osoba je poginula, a jedna teško povrijeđena

(FOTO) Stravični prizori sa mjesta nesreće u kojoj je poginuo 29-godišnjak – “Najteži dio našeg posla”

Profesionalna vatrogasna jedinica Zenica, čiji su pripadnici intervenisali na mjestu sudara kamiona i vozila, objavila je fotografije sa mjesta nesreće

Jedna osoba je poginula, a jedna teško povrijeđena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila ma magistralnom putu M-17 u mjestu Janjići kod Zenice. Profesionalna vatrogasna jedinica Zenica, čiji su pripadnici intervenisali na mjestu sudara kamiona i vozila, objavila je fotografije stravičnih prizora sa mjesta događaja.

Uz fotografije, zenički vatrogasci su napisali: “Najteži dio našeg posla”

U 10.10 sati na magistralnom putu M-17 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila i to teretno vozilo Mercedes i putničko vozilo Ford. Vozač Forda G.G.T. (1995) iz Travnika je poginuo. Za upravljačem kamiona bio je P. I. (1987) iz Viteza, dok je suvozač iz kamiona P. V. prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica, rekao nam je Valentić.

Saobraćaj na ovom dijelu puta i dalje obustavljen, a vozila se, kako je objavio BIHAMK, preusmjeravaju na alternativni pravac Zenica – Lašva.

Oslobođenje.ba