GLOBUS

Nezapamćen horor: Otac i sin poginuli u “poršeu”, auto jurio 200 na sat i pretvorio se u buktinju!

  • 25 Jula, 2024
  • 0

U gradu Una u nemačkoj saveznoj državi Severnoj Rajni-Vestfaliji u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 20 sati poginuli su otac i sin. Kako javljaju nemački

Nezapamćen horor: Otac i sin poginuli u “poršeu”, auto jurio 200 na sat i pretvorio se u buktinju!

U gradu Una u nemačkoj saveznoj državi Severnoj Rajni-Vestfaliji u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 20 sati poginuli su otac i sin. Kako javljaju nemački mediji, a prenosi portal Fenix otac i sin su smrtno stradali za vreme ilegalne automobilske trke.

Nemački mediji navode kako su otac i sin stradali u automobilu marke “porše”, vrednim oko 200.000 evra.

Kako prenosi Feniks, na raskrsnici Dortmund/Una 52-godišnji vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je nakon toga leteo nekoliko stotina metara preko travnatog dela uz kolovoza i šumarka nakon čega se automobil zapalio.

Kako pišu njemački mediji, otac i sin su izgoreli u olupini vozila na mestu nesreće, nisu imali šanse da se spasu. Policija isprva nije mogla da utvrditi njihov identitet, a u toku je istraga saobraćajne nesreće kako bi se utvrdilo zašto je vozač izgubio kontrolu nad sportskim automobilom.

– Postoji sumnja da su učestvovali u ilegalnoj trci automobila – rekao je glasnogovornik policije. U trci je, kako su saopštili iz policije u četvrtak ujutro, sudelovao i drugi automobil, prema informacijama dobijenim od svedoka.

Vozač je navodno jurio prema izlazu sa auto-puta brzinom većom od 200 km/h, zbog čega je “porše” verovatno proklizao na opasnoj krivini. Tragovi kočenja protežu se u dužini većoj od 250 metara, a ograničenje brzine na toj deonici iznosi 120 km/h pišu nemački mediji.

(Fenix)