MAGAZIN

Ovaj čovek je otac Mace Diskrecije – poznati pevač nije želeo da ima nikakve veze sa njenim odrastanjem

  • 27 Jula, 2024
  • 0

Komplikovani porodični odnosi ostavili su veliki trag na život rijaliti takmičarke. Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, nikada nije upoznala svog oca. Prema rečima njene majke, Enese Nurkić,

Ovaj čovek je otac Mace Diskrecije – poznati pevač nije želeo da ima nikakve veze sa njenim odrastanjem

Komplikovani porodični odnosi ostavili su veliki trag na život rijaliti takmičarke.

Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, nikada nije upoznala svog oca.

Prema rečima njene majke, Enese Nurkić, otac je poznati i bogati pevač, ali se nikada nije brinuo o Senadi. Iako je Maca više puta javno govorila o svojoj situaciji, ističući da nema kontakt s ocem, njena majka je otkrila da Senada zna identitet svog oca.

Maca potiče iz veoma siromašne porodice i odrastala je samo sa majkom.

– Ima nešto što malo ljudi zna o meni. Moja majka me je rodila sa 20 godina, htela je da me da u dom. Ona je dobila novac od mog oca da me a*ortira, teška je to priča. Ne bih želela nikad da ga upoznam. Imala sam želju, ali više ne. Ne znam kako izgleda sada, živi u Banja Luci, i u Italiji preko. Nema želju ni on da me upozna. On ima dve ćerke, moje polusestre – rekla je Maca.

Takođe, pričala je o teškom periodu u školi, kada joj je očinska figura najviše nedostajala.

– U školi mi je najviše falila njegova pažnja, pričali su kako nisam nikad imala šta da obučem… Ne bih sad patetisala oko toga. Falilo mi je samo da bude tu – rekla je Maca, i zaplakala, te je intervju na kratko prekinut.

Podsetimo, Macina majka govorila je o odnosu sa njenim ocem.

– Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala – kazala je njena majka Enesa Nurkić.

– Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla: “Preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi – dodala je Enesa.

– Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog onoga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla – zaključila je za “Glamur” svojevremeno Macina majka.

Izvor:Srbija Danas