MAGAZIN

Pjevačica se javno odrekla familije nakon što joj je umro muž: “Poručite im da za mene više ne postoje”

  • 7 Jula, 2024
  • 0

Muž Aleksandre Tadić Cipke (29), Nebojša Stojićević Jarin (53) iznenada je preminuo 17. maja. Cipka se nakon 40 dana vratila poslu, a sada je otkrila da je razmišljala

Pjevačica se javno odrekla familije nakon što joj je umro muž: “Poručite im da za mene više ne postoje”

Muž Aleksandre Tadić Cipke (29), Nebojša Stojićević Jarin (53) iznenada je preminuo 17. maja.

Cipka se nakon 40 dana vratila poslu, a sada je otkrila da je razmišljala da napusti pevanje nakon što joj je suprug preminuo.

 

Na prvu sam prelomila da prestanem da pevam, jer nisam bila svesna svega što mi se desilo. Uz pomoć prijatelja i saradnika, koji su pričali sa mnom, odlučila sam da nastavim tamo gde sam stala. Tih prvih dana nisam bila baš svoja, preživela sam veliki šok i nervni slom, da tako kažem i onda sam izgovorila svakakve stvari, ali imao je ko da utiče na mene što se tiče posla i da budem svesna cele situacije i života generalno, da dalje mora, nazad ne može – priznala je ona i otkrila da radi na albumu.

Cipka sa mužem

FOTO: INSTAGRAM

Cipka sa mužem

U najtežim trenucima imala je veliku podršku kolega, ali je u neke ljude iz bliže okoline razočarana.

Iznenadila me je Gabrijela Pejčev, ona je došla na sahranu. Ana Bekuta mi je poslala poruku jer je prošla kroz sve što i ja. Mnogo kolega se javilo… Mira Škorić, Saša Popović, Đorđe David, Aleksandra Mladenović, baš mnogo njih, da nekog ne zaboravim. Naravno, ljudima koji nisu došli na sahranu ne mogu da zamerim jer je bio petak. Nisam bila ni svesna koji je dan, ali su bili uz mene, zvali su me i pisali mi. Iznenadila sam se samo od neke familije od koje sam očekivala da će doći. Ovim putem bi im poručila da ćemo se ubuduće samo i gledati preko medija, jer mi smo poštovali sve, išli smo na svačije događaje, a neko se nije udostojio da dođe. Samo oni koji su bili za mene, postoje i dalje, a ostali… – navela je Aleksandra, pa otkrila kako se sa bolom nose deca njenog pokojnog supruga.