MAGAZIN

SKINULA SE TANJA SAVIĆ SA 11 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Pilot je snimao iz svih uglova, pevačica u nikad viđenom izdanju

  • 27 Jula, 2024
  • 0

Tanja Savić uživa u ljubavi je sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a sada je otkrila kako se zabavljaju. Savićeva je putem društvenih mreža pokazača kako

SKINULA SE TANJA SAVIĆ SA 11 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Pilot je snimao iz svih uglova, pevačica u nikad viđenom izdanju

Tanja Savić uživa u ljubavi je sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a sada je otkrila kako se zabavljaju.

Savićeva je putem društvenih mreža pokazača kako uživaju na letovanju, a društvo im prave sinovi iz njenog prvog braka.

Tanja je bila za kormilom dok ju je Muki snimao iz svih uglova za Instagram.

– Dragi moji, ovako izgleda kad ja pokušavam da vozim brod. Radujem se kao malo dete! Pogledajte moj osmeh – pričala je pevačica.

,na kraju, srećna što sam uspela – poručila je Tanja.

“Bivši mi je hakovao Fejsbuk”

Tanja Savić otkrila je da prolazi kroz haos i trpi strašne uvrede zbog svoje veze sa Muhamedom Bašićem.

Ja ne mogu ni najmanju sitnicu da sakrijem, meni se sve vidi. Kako zračim, tako se to vidi na meni. Narod je navikao da me vidi na nekim boljim frekvencijama. Na mom licu se vidi da sam u zadnje vreme dosta nervozna. Došlo je teško vreme da jedna ličnost mora svašta da nosi na svojim leđima… Meni je i Fjesbuk profil hakovan. Ljudi ne mogu da mi šeruju pesme. Meni je moj bivši partner hakovao profil, ne želim ni ime da mu spomenem, to je bilo davne 2020. godine kad smo se rastali. Ukraden mi je moj identitet, vrlo je moguće da koristi moj profil i da mi kvari posao. Davnih dana sam pokušala da mu to kažem – otkrila je Tanja, a onda je progovorila o vereniku Muhamedu Mukiju Bešiću.

– Bilo mi je teško tada, sada više nije jer su moja deca toliko zrela, oni su toliko pametni i zreli za svoje godine, mnogo su toga prošli. Na svojoj koži su osetili razdvajanje roditelja, oni sve to znaju i razumeju. Ja želim da svojoj deci budem i otac i majka – priznala je ona u emisiji ”Premijera – Vikend specijal”.

alo.rs