MAGAZIN

Umro pjevač Granda, kolege skrhane od bola: “Legendo, sada si na boljem mjestu”

  • 31 Jula, 2024
  • 0

Pevač Živojin Đorđević Bajban je umro u 66. godini, a tužne vesti je saopštila njegova koleginica, koja se oprostila od njega bolnom porukom. Naime, finalistkinja druge sezone muzičkog

Umro pjevač Granda, kolege skrhane od bola: “Legendo, sada si na boljem mjestu”

Pevač Živojin Đorđević Bajban je umro u 66. godini, a tužne vesti je saopštila njegova koleginica, koja se oprostila od njega bolnom porukom.

Naime, finalistkinja druge sezone muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” Jasna Arnautović oprostila se od kolege i vernog saradnika koji je preminuo.

– Legendo Bajbane, bila mi je čast s tobom raditi i pesmu prvu koju sam pevala pevati,“Gledam kako lutaš“ i druge. Sada si na boljem mestu, počivaj u blaženom Božijem miru. Porodici iskreno saučešće! – napisala je Jasna koju je pogodila tužna vest o odlasku pevača Živojina Đorđevića Bajbana.

Inače, Jasna je više od dve godine vodila najtežu bitku nakon što joj je saopšteno da ima kancer. Od tada je pevačica bila na raznim iskušenjima i pred brojnim izazovima koje je uspešno zahvaljujući hemioterapijama savladala.

– Imam hormonsku terapiju i moram da sačekam još tri godine kako bi videla prave rezultate. Za sad su nalazi uredni, a i sama sam pozitivna osoba i nadam se i verujem da ću u potpunosti ozdraviti. Ako Bog da, i da se taj maligni karcinom više neće vratiti nikad nikom na ovom svetu, pa ni meni – rekla je Jasna pre nepune dve godine.

(Grandonline)