VIJESTI

Ovo je Ivan, poznati maneken koji je kolima “pokosio” čitavu porodicu: Mlada mama poginula na mjestu, beba…

  • 20 Augusta, 2024
  • 0

Bivši maneken Armanija Ivan Bakić iz Zadra priveden je danas na saslušanje u prostorije Županijskog državnog tužilaštva u ovom gradu zbog teške nesreće na Viru koju je izazvao

Ovo je Ivan, poznati maneken koji je kolima “pokosio” čitavu porodicu: Mlada mama poginula na mjestu, beba…

Bivši maneken Armanija Ivan Bakić iz Zadra priveden je danas na saslušanje u prostorije Županijskog državnog tužilaštva u ovom gradu zbog teške nesreće na Viru koju je izazvao pod uticajem alkohola, a u kojoj je jedna osoba poginula.

Državno tužilaštvo je za Bakića predložilo pritvor da ne bi ponovio isto krivično delo.

Majka poginula na mestu

Bakić je juče izazvao nesreću sa vozilom u kojem je bila četvoročalana porodica, roditelji i troje dece. Žena jepoginula na licu mesta, a troje dece i otac su hospitalizovani u Opštu bolnicu u Zadru.

Policijska uprava zadarska saopštila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanja saobraćajne nesreće i uz krivičnu prijavu on je sinoć privede.

Pijan izazvao nesreću

Osumnjičenom je izmereno posle nesreće 1,75 promila alkohola u krvi.

U objavama na društvenim mrežama iz 2015. godine može se pronaći da je Bakić bio maneken i da je, između ostalog, radio za Armani te da su njegove fotografije objavljene u japanskom izdanju magazina GQ, piše portal Zadarski.