VIJESTI

Pijani vozač “pokosio” cijelu porodicu! Mlada majka (24) stradala na licu mjesta, otac i troje male djece u teškom stanju

  • 19 Augusta, 2024
  • 0

Hrvatska policija je objavila da je vozač koji je sinoć pokosio čitavu porodicu kod Vira, pri čemu je majka poginula, bio uticajem alkohola. Nesreća se dogodila sinoć oko

Pijani vozač “pokosio” cijelu porodicu! Mlada majka (24) stradala na licu mjesta, otac i troje male djece u teškom stanju

Hrvatska policija je objavila da je vozač koji je sinoć pokosio čitavu porodicu kod Vira, pri čemu je majka poginula, bio uticajem alkohola.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23.40 sati u ulici Put lozica kada je 29-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine i loše vidljivosti izgubio kontrolu nad vozilom i automobilom naleteo na pešake.

Nakon udara u pešake, koji su od siline udarca odbačeni van puta, vozilo se prevrnulo.

Od posledica nesreće na mestu događaja preminula je hrvatska državljanka koja je imala 24 godine, odnosno majka i supruga povređenih.

Otac i troje dece su zbog zadobijenih povreda upućeni na pružanje lekarske pomoći u OB Zadar, gde su kod 28-godišnjeg hrvatskog državljana i dvoje dece kontantovane teške, a kod jednog deteta lake telesne povrede.

FOTO: ANTONIO BAT / EPA;

Hrvatska policija

Kod 29-godišnjeg vozača, hrvatskog državljanina, utvrđena je koncentracija alkohola od 1,75 promila, te je uhapšen i odveden u pritvor.

U toku je istraga.

(Jutarnji list)