MAGAZIN

EVO KOLIKA JE PENZIJA RADOŠU BAJIĆU: Kada budete videli NEĆE VAM BITI DOBRO, jel moguće da je ovolika?

  • 21 Septembra, 2023
  • 0

Odluka za dodelu priznanja za vrhunski doprinos nacionalnoj kulturi, odnosno kulturi nacionalnih manjina usvojena je na sednici Vlade Republike Srbije, saopšteno je iz Ministarstva kulture, a značajno priznanje

EVO KOLIKA JE PENZIJA RADOŠU BAJIĆU: Kada budete videli NEĆE VAM BITI DOBRO, jel moguće da je ovolika?

Odluka za dodelu priznanja za vrhunski doprinos nacionalnoj kulturi, odnosno kulturi nacionalnih manjina usvojena je na sednici Vlade Republike Srbije, saopšteno je iz Ministarstva kulture, a značajno priznanje dobile su brojne javne ličnosti, među kojima se našao i Radoš Bajić.

Pored Bajića, koji će na redovnu penziju dobijati dodatak od 64.730 su i Aleksandar Berček, Slavko Štimac, Dejan Savić, Biljana Krstić i drugi.

Tada oglasio se Bajić i otkrio kako se oseća.

– Zahvaljujem i čestitam svim dobitnicima ovog značajnog priznanja. Verujem da u kulturi, umetnosti i stvaralaštvu Srbije imamo nezanemarljiv broj onih koji ga zaslužuju. Mnogo više od materijalne satisfakcije, meni je važno da se priznanje dodeljuje za vrhunski doprinos u nacionalnoj kulturi – rekao je on tada za Kurir.

Bio je izuzetno zahvalan
Bio je izuzetno zahvalan foto: Filip Plavčić

On je nedavno na promociji svoje monografije “Moj život – moja priča” otkrio da njegova primanja iznose 42.000 dinara, što dovodi do zaključka da će penzija istaknutog glumca i reditelja od sada biti 106.730 dinara.