MAGAZIN

“IMALA SAM 22 GODINE KAD SAM OTKRILA DA NE MOGU DA ZATRUDNIM”

  • 3 Decembra, 2023
  • 0

Svetlana Ceca Ražnatović doživela je jednu od najjačih ljubavi sa Željkom Ražnatovićem, sa kojim ju je spojio Oliver Dragojević. O privatnom, a naročito ljubavnom životu Željka Ražnatovića Arkana

“IMALA SAM 22 GODINE KAD SAM OTKRILA DA NE MOGU DA ZATRUDNIM”

Svetlana Ceca Ražnatović doživela je jednu od najjačih ljubavi sa Željkom Ražnatovićem, sa kojim ju je spojio Oliver Dragojević. O privatnom, a naročito ljubavnom životu Željka Ražnatovića Arkana pre braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović se malo toga zna, a interesovanje ne jenjava ni dve decenije nakon njegove smrti. Poznato je da su mnoge slavne lepotice padale na njegov šarm, međutim, Ceca je jedina uspela da zauvek ukrade njegovo srce, a u ljubavi sa njom bio je do smrti.

Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu “Interkontinental”. Svetlana je bila žena u koju se “komandant” zaljubio na prvi pogled, barem to ona tvrdi.

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Ceca i Arkan

Njih dvoje dobili su dvoje dece, sina Veljka i ćerku Anastasiju, ali u početku nije sve išlo tako lako.

“Oboje smo želeli decu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu “Narodni front” na vantelesnu oplodnju. Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece”, ispričala je pevačica koja je 1995. rodila sina Veljka, a tri godine kasnije i ćerku Anastasiju.

Idila je prekinuta kada je Željko ubijen 15. januara 2000. godine, u tadašnjem hotelu “Interkontinental”.

Željko Ražnatović Arkan
foto: Prinstcreen/youtube

“To je za mene najgori i najteži trenutak u životu. Trudila sam se da te traumatične slike potisnem, ali i danas su mi pred očima. Teško mi je da govorim o ubistvu oca moje dece. Željko je svakodnevno prisutan u našim životima, često pričamo o njemu. To je čovek koji je obeležio moj život,” priznala je Ceca za Hit.

Svetlana Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

“Žao mi je što ga Veljko i Anastasija ne pamte. Oni su bili bebe kada su ostali bez njega, Tasa je imala godinu i po dana, a Veljko tri. Pogađa ih kada pročitaju nešto ružno o njemu, ali to ne može da se spreči. Naučili su da žive sa neprijatnim situacijama. Mnogo im nedostaje, posebno u nekim važnim trenucima, kao što je bila Veljkova svadba i rođenje njegovog sina, koji je dobio ime po Arkanu,” ispričala je Ražnatovićka.