MAGAZIN

BIO JE SPONZORUŠA I IZGUBLJEN SLUČAJ KOJI SAM IZDRŽAVALA!” UDOVICA OTKRILA DRUGU STRANU OLIVERA DRAGOJEVIĆA

  • 15 Decembra, 2023
  • 0

Pjevač Oliver Dragojević je preminuo 29. jula, a njegova ljubav, supruga i životna saputnica Vesna je sada progovorila o njemu, piše Pulsonline. Dragojevićeva udovica se sada prisjetila mladosti, kao

BIO JE SPONZORUŠA I IZGUBLJEN SLUČAJ KOJI SAM IZDRŽAVALA!” UDOVICA OTKRILA DRUGU STRANU OLIVERA DRAGOJEVIĆA

Pjevač Oliver Dragojević je preminuo 29. jula, a njegova ljubav, supruga i životna saputnica Vesna je sada progovorila o njemu, piše Pulsonline.

Dragojevićeva udovica se sada prisjetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević tek osvajao. Vesna je, takođe, ispričala kako ju je Oliver pratio po Stradunu kad mu je zapala za oko, iako je tada imao devojku.

Kako kaže gospođa Dragojević, Oliver je bio izgubljen slučaj.

– On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam cijelu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici – rekla je gospođa Dragojević tom prilikom i otkrila kako ga je ona izdržavala.

On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan…

Kad smo se vjenčali, nas je jedanaestero živjelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva.

A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti.

Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti – rekla je gospođa Dragojević tom prilikom.

pulsonline.rs