MAGAZIN

Isplivale NIKAD viđane slike Kolinde Grabar Kitarović! Mnogi kada su ovo vidjeli ostali su bez riječi! Da li je ovo ONA?

  • 15 Januara, 2024
  • 0

Bivša hrvatska predsjednica je svima poznata i svi za nju znaju a radi se o Kolindi Grabar Kitarović. Naime pored toga što je ona prva žena koja je

Isplivale NIKAD viđane slike Kolinde Grabar Kitarović! Mnogi kada su ovo vidjeli ostali su bez riječi! Da li je ovo ONA?

Bivša hrvatska predsjednica je svima poznata i svi za nju znaju a radi se o Kolindi Grabar Kitarović. Naime pored toga što je ona prva žena koja je bila predsjednica Hrvatske ona je privlačila pažnju i po svom izgledu te mnogi muškarkci su jako obraćali pažnju na nju. Tako prije par dana do nas je došla jedna informacija koja je sve iznenadila.

Na društvenim mrežama su se prije par dana pojavila njene slike koje do sada nikada se nisu pojavile u javnosti te kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da je ovo ona. Radi se o tome da su ovo slike koje su mnogima pomutile razum kako i sami možete da vidite na njima. Ono zbog čega je ona posebno prihvaćena među ljudima je to što je ona bodrila svoju reprezentaciju na prvenstvu u Rusiji.

Pored toga ove godine kada se trenutno održava prvenstvo u Katru ona je također bila na polufinalnoj utakmici sa Argentinom gdje je podržavala svoje reprezentativce.