MAGAZIN

Haris otkrio nove ŠOK DETALJE razvoda

  • 15 Marta, 2024
  • 0

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku. Kako

Haris otkrio nove ŠOK DETALJE razvoda

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Kako je nedavno pevač priznao, Melina je njega ostavila, a sada je ponovo otkrio nove detalje kraha braka sa modnom kreatorkom:

Haris Džinović, kuća, Melina Džinović
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ, ATA IMAGES, DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris pred kamerama televizije Una.

Inače, Haris je nedavno rešio da prekine ćutnju i prvi put progovorio o razlogu razvoda.

Haris Džinović
FOTO: PRINTSCREEN/SHOWBUZZ

”Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna”, tim je rečima Haris Džinović prekinuo medijsku ćutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatorkom Melinom.

Melina Džinović, Haris Džinović

Podsetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio dok nije dobio njen broj telefona.