MAGAZIN

Novi život, nova nekretnina: U ovom luksuzu uživa Toni posle razvoda, moderna arhitektura, bazeni (foto)

  • 5 Aprila, 2024
  • 0

Iako su godinama važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni, brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića raspao se kao kula od karata. mirko tabašević 

Novi život, nova nekretnina: U ovom luksuzu uživa Toni posle razvoda, moderna arhitektura, bazeni (foto)

Iako su godinama važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni, brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića raspao se kao kula od karata.

mirko tabašević

 

U zvaničnom saopštenju pevačica je priznala da je njen još uvek zakoniti suprug napustio porodičnu kuću, pa je mnoge zanimalo kako nova vila Tonija Bijelića u Opatiji izgleda.

Zahvaljujući fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama videli smo da je vila Tonija Bijelića smeštena na uzvišenju okruženom zelenilom, sa čarobnim pogledom na more.

 

Instagram

 

Reč je o objektu koji se odlikuje modernom arhitekturom, pozicioniranom na padinama iznad marine u Ičićima, na zemljištu površine 2.300 kvadrata. Vila Tonija Bijelića ima 600 kvadrata i prostire se na tri sprata.

Ogromno dvorište, fontana, spa zona sa bazenom, saunom i delom za fitnes krase velelepnu nekretninu za koju je biznismen, prema pisanju medija, izdvojio pozamašnu sumu novca.

Prostrana terasa je kao stvorena za uživanje, a tu se nalazi i poseban „zid tuš“ koji noću kada se upali, zajedno s ambijentalnom vrtnom rasvetom, stvara poseban ugođaj.

U prizemlju se nalazi i spavaća soba sa kupatilom, kao i vinski podrum.

Vila Tonija Bijelića izgleda impresivno, a da li će u njoj sam živeti, ostaje da se vidi.