MAGAZIN

Melina otišla u Monako, sa istog mesta se oglasio i Toni Bijelić! “Nema šanse da je ovo slučajnost”

  • 17 Aprila, 2024
  • 0

Modna kreatorka Melina Džinović se nedavno razvela od pevača Harisa Džinovića, sa kojim ima dvoje dece – ćerku Đinu i sina Kana. Ona se ovim povodom do sada

Melina otišla u Monako, sa istog mesta se oglasio i Toni Bijelić! “Nema šanse da je ovo slučajnost”

Modna kreatorka Melina Džinović se nedavno razvela od pevača Harisa Džinovića, sa kojim ima dvoje dece – ćerku Đinu i sina Kana.

Ona se ovim povodom do sada nijednom nije oglasila, a jedina reakcija poznata javnosti bio je njen upad u porodičnu vilu zbog čega su i ona i Haris završili u policiji, kako bi u svojstvu građana dali izjave.

Melina je sada odlučila da otputuje i razbistri svoje misli, te se odlučila da svoj mir, makar na kratko, pronađe u Monaku u koji je stigla prošle nedelje.

Modna kreatorka voli da odlazi u pomenutu zemlju, kako je ranije isticala, a kada se vraća u Beograd i sa kim boravi tamo nije poznato.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se i Toni Bijelić nalazi u Monaku u isto vreme kada i Harisova bivša supruga.

Bijelić koji je, trenutno u procesu razvoda sa pevačicom Draganom Mirković, danas, 17. aprila, objavio fotografiju iz Monte Karla, te vidno raspoložen dodao opis:

Dobro jutro.