MAGAZIN

Srpskoj pjevačici iznenada preminuo muž, prijatelj potvrdio strašne vijesti

  • 17 Maja, 2024
  • 0

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke je umro, kako pišu domaći mediji od posledica infarkta. Naime, Nebojša Jarin Stojićević, preminuo je danas od posledica infarkta, potvrdio je za domaće

Srpskoj pjevačici iznenada preminuo muž, prijatelj potvrdio strašne vijesti

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke je umro, kako pišu domaći mediji od posledica infarkta.

Naime, Nebojša Jarin Stojićević, preminuo je danas od posledica infarkta, potvrdio je za domaće medije njen najbolji prijatelj, Aleksandar Misojčić Xander.

Nažalost, informacija je tačna. Upravo su mi javili. Idem u Šabac da bih bio sa njom u najtežim trenucima – rekao je on.

Cipka je dugo krila da je u braku, a sada ju je zadesila tragedija. Bračni par je dugo bio u emotivnoj vezi, a pre godinu dana su stali na ludi kamen.

Uživam u braku

– Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo, poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sad krunisali brakom. Za sada je sve ok – pričala je tada o svom mužu.

Moj muž prvenstveno razume moj posao i podržava me u tome. Poznaje me jako dobro. Zna šta ja volim da obučem, svakakve neke kombinacije, tako da imam njegovu apsolutnu podršku. Razumemo se i nema tu neke zle krvi. A i sigurna sam da je srećan što ima prelepu ženu pored sebe. Uostalom, znao je ko sam, šta sam, i to je to – ispričala je pevačica.

(Kurir)