MAGAZIN

S 15 godina njega ludo volela, pa zavela oženjenog, posle Arkana samo je on raspametio

  • 30 Juna, 2024
  • 0

Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila da je njena najveća ljubav bio Željko Ražnatovć Arkan, te o ocu svoj dece uvek priča sa posebnim emocijama i velikim poštovanjem.

S 15 godina njega ludo volela, pa zavela oženjenog, posle Arkana samo je on raspametio

Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila da je njena najveća ljubav bio Željko Ražnatovć Arkan, te o ocu svoj dece uvek priča sa posebnim emocijama i velikim poštovanjem. Otkako je tragično nastradao, nikada više nije pronašla partnera koji bi mogao da mu parira, a njen ljubavni život ne prestaje da intrigira javnost. Svoju intimu trudi se da sačuva samo za sebe, a jedina dva muškarca posle Arkanove smrt koje je predstavila u javnosti kao svoje partnere bili su nekadašnji maneken Vladimir Cvektković i ugostitelj Bogdan Srejović.

Jedna od najpopularnijih i najuticajnijih pevačica na Balkanu sa karijerom dugom preko trideset godina rođena je 14. juna 1973. u Žitorađi. Ceca je započela svoju muzičku karijeru u ranim tinejdžerskim godinama i brzo se etablirala kao zvezda narodne muzike. Prvi veliki uspeh postigla je albumom “Cvetak zanovetak” 1988. godine, koji je označio početak njene blistave karijere.

Tokom devedesetih godina, Ceca je izdala niz uspešnih albuma kao što su “Babaroga” (1991), “Šta je to u tvojim venama” (1993), “Fatalna ljubav” (1995) i “Maskarada” (1997). Njeni hitovi iz tog perioda postali su evergrini, te se i danas slušaju širom regiona.

Ceca Ražnatović
foto: preentscreen/Instagram

Nakon perioda tišine i velikih privatnih problema, Ceca se 2006. godine vratila na muzičku scenu albumom “Idealno loša”, koji je bio izuzetno uspešan. Nastavila je da dominira muzičkom scenom sa albumima kao što su “Ljubav živi” (2011) i “Autogram” (2016), dok je i dalje održavala veliki broj koncerata širom Balkana i Evrope.

Ceca je poznata po svojim spektakularnim koncertima, od kojih su neki, poput onog na Ušću 2006. godine, okupili preko 150.000 ljudi. Njeni nastupi su uvek dobro posećeni, a ona uživa status legende narodne muzike.

Pored muzičke karijere, Ceca je aktivna i na društvenim mrežama, gde redovno komunicira sa svojim fanovima i deli trenutke iz svog privatnog i profesionalnog života. Njena popularnost ne jenjava,te i dalje ponosnu nosi titulu jedne od najvećih zvezda na Balkanu, a i šire.

Ceca Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Buran ljubavni život

Vladan Lukić

Na početku karijere bila je u vezi sa bivšim fudbalerom i predsednikom Crvene zvezde, Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18 godina, a ona 15 godina i da je veza sa Ceca bila “dečja igra”.

Dejan Marjanović Šaban

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba “Bojan Stupica”, a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Ubijen je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živela u Švajcarskoj, započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom. Njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma.

Samardžić, koji je bio oženjen tada, i njegova braća su posedovali lanac klubova u zemljama zapadne Evrope, a njihova ljubav je okončana posle godinu i po dana veze.

– To je trajalo godinu i po dana. On i njegova braća držali su lanac diskoteka u inostranstvu. Imala sam sedamnaest i po godina i baš sam se zaljubila. Bili smo zajedno sve dok nam je bilo lepo i dok je imalo smisla. Pošto nismo imali planove za nešto ozbiljno, rastali smo se. Svako je krenuo svojim putem i nikad se više nismo ni videli ni čuli – rekla je pevačica za medije jednom prilikom.

A njeno poznanstvo sa Arkanom je došlo u vreme kada je Ceca lečila ljubavne jade koje joj je naneo Hajrudin Haro Samardžić.

Željko Ražnatović Arkan

Tokom boravka u Evropi, kako saznajemo, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina “Plejboj”, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima “ugledala najlepšeg muškarca na svetu”. Arkan je za vreme romanse sa Cecom još uvek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak.

Pevačica je posle pet meseci zaprosila Željka. Verili su se 1995. godine, a njihovo venčanje u medijima je nazivano “svadbom decenije”. Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

Andrej Kujundžić

Pevačica i reli vozač upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a šuškalo se po beogradskim kuloarima da je njihova romansa je počela na snimanju emisije “Top speed”. Pričalo se da su bili zajedno tri meseca, da bi se nakon toga Kujundžić vratio supruzi Marini. Ali, niko od njih ova navode nije nikada potvrdio, niti demantovao.

Vladimir Vuksanović

Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

Vladimir Vuksanović
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Vladimir Cvetković

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala, jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Dado Đilas

Iako je veza bila kratka, oni su za to vreme zajedno izlazili, pojavljivali se na gradskom događajima, boravili u vili Ražnatovića na Kipru, putovali…

— Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo — izjavila je Ceca nakon raskida, dok je maneken istakao da “Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće”, dok je on avanturista.

Bogdan Srejović

Poslednji u nizu bio je ugostitelj Bogdan Srejović, a njemu je pošlo za rukom da osvoji brojne prelepe Srpkinje. Oko njega nema skandala, ali njegov ljubavni život neprestano intrigira javnost, posebno otkako je uspeo da zavede i čuvenu Svetlanu Ražnatović.

Naime, ljudi koji poznaju Bogdana ističu da je veoma vredan i sposoban muškarac, ali i vrlo posvećen otac. Uspešno posluje već godinama u sferi ugostiteljstva, te je bio menadžer i suvlasnik najpopularnijih mesta u prestonici. Potiče iz ugledne porodice, a malo ko zna da mu je otac bio poznati sportista, te i danas drži rekord u atletskoj disciplini troskok.

Bogdan Srejović

Jednu od najozbiljnijih ljubavnih priča imao je sa misicom Zoranom Tasovac, koja već nekoliko godina uživa u vezi sa Sašom Kovačevičem. Sa njom je bio uplivao i u bračne vode, te je sa prelepom brinetom dobio i ćerku Iskru. Mada, zajednički život nije mnogo potrajao, te su se razveli bez skandala, a danas su sjajni prijatelji i zajedno brinu o naslednici.

– Bogdan i njegova bivša supruga su veliki prijatelji. Jako se poštuju, a i njen sadašnji partner Saša voli da provodi vreme sa njim na zajedničkim okupljanjima. Svaki put kad su zajedno uvek je tu dosta smeha – rekao je jednom prilikom izvor blizak paru.

Ceca i Bogdan Srejović

Kada je Ceca priznala da je Bogdan uspeo da osvoji njeno srce, vest je odjeknula kao bomba. Nisu se razdvajali, te su se trudili i da zajedno putuju, kao i da jedno drugo podrže u poslovnim poduhvatima. Sve je izgledalo idilično, a mnogi su navijali za njih, te se nadali da će otići korak dalje i uploviti u bračne vode.

– Nikad Cecu nisam video srećniju! Bogdan je veoma pažljiv prema njoj, ispunjava joj svaku želju, čak joj donosi jutarnju kafu u krevet sa ružom… Spreman je na sve samo da joj izmami osmeh. Konačno je našla muškarca koji se trudi da je zadrži – govorio je tada izvor blizak paru.

Međutim, idila nije dugo potrajala, ubrzo je usledio krah ljubavi, ali bez ikakve pompe i skandala. Oboje su istakli da nije u pitanju prevara, niti se umešala neka treća osoba, već da su emocije izbledele. Isto tako naglasili su da će ostati u prijateljskim odnosima, te da će se uvek naći jedno drugom u nevolji.