MAGAZIN

Više se ne kriju: Zvezdan i Maja ozvaničili vezu, Anđela prolila gorke suze FOTO

  • 20 Aprila, 2023
  • 0

Zvezdan i Maja nisu mogli da savladaju emocije Zvezdan Slavnić javno je ostavio Anđelu Đuričić sa kojom je na početku rijalitija prevario nevenčanu suprugu Anu. Da stvar bude

Više se ne kriju: Zvezdan i Maja ozvaničili vezu, Anđela prolila gorke suze FOTO

Zvezdan i Maja nisu mogli da savladaju emocije

Zvezdan Slavnić javno je ostavio Anđelu Đuričić sa kojom je na početku rijalitija prevario nevenčanu suprugu Anu. Da stvar bude teža po mladu crnogorku, sin Moke Slavnića je utehu nakon raskida već pronašao i to u zagrljaju atraktivne Maje Marinković.

Zvezdan i Maja ozvaničili romansu

Iako su mnogi zadrugari tvrdili da između Slavnića i Marinkovićeve postoji nešto više od prijateljstva, oni su te spekulacije negirali sve do sinoć. Naime, Zvezdan i Maja nisu više mogli da savladaju emocije, a nakon sočnih poljubaca pala je i vrela akcija ispod pokrivača.

zvezdan i maja

Zvezdan i Maja ostali su zagrljeni sve do jutra, a kako će se njihova priča dalje odvijati i kako će Anđela reagovati to što se među njima dogodilo ostaje nam da vidimo. Ono što je sigurno, ljubavni trougao će biti suočen sa brojnim turbulencijama, a haos na velelepnom imanju u Šimanovcima, prema mišljenju fanova, tek sledi.

zvezdan i maja

Podsećanja radi, Zvezdan Slavnić je u „Zadruzi 6” prevario nevenčanu suprugu Anu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić. Njihova ljubav nije potrajala, a nakon brojnih svađa i uvreda Slavnić je završio u zadrljaju Maje Marinković za koju je do skoro tvrdio da mu je samo dobar prijatelj.