VIDEO: Nešto je palo s neba: ‘Vidjeli smo i padobran’

VIJESTI

Oko 23 sata Zagrepčane je uzbunio snažan prasak. Na prvu su mnogi pomisli da se radi o potresu, no čini se da je nešto palo s neba. Čitatelji šalju videa i javljaju da su vidjeli padobran

Ne znam što je bilo, ali eksplodiralo je dva metra od mene, hvala Bogu što sam živa. Bila sam u autu na parkingu pokraj Stare Save i čuo se neki zvuk par minuta netom prije eksplozije, ispričala nam je šokirana čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO: Spustio se padobranac

Oko 23 sata Zagrepčane je uzbunio snažan prasak. Na prvu su mnogi pomisli da se radi o potresu, no čini se da je nešto palo s neba.

Kod Stare Save nastala je velika rupa, a dijelovi neidentificiranog letećeg objekta oštetili su neke automobile. U tijeku je policijsko postupanje. Sve je ograđeno, a područjem se širi miris plina.

Prema snimkama koje kruže, vidi se i padobran, koji je, izgleda, pao kod Srednjaka ili Knežije.

– Padobran je bio bijelo-sivi prvo. Činilo mi se kao da pada obična krpa, kao da nema ništa dolje okačeno – javio nam je čitatelj.

– Mislila sam da je tramvaj ili nešto. Odjednom je nešto doslovno palo s neba na parking. Glasna eksplozija, kamenja su padala po podu, prašina… Nestalo je struje na tren. Ponavljam, ne znam što je, ali stvarno mislim da je palo s neba. Bila sam u apsolutnom šoku, još ne mogu doći k sebi – dodala je spomenuta čitateljica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *