Hrga: ‘Ratnici Domovinskog rata posljednja su generacija alfa mužjaka, ostalo u mamini sinovi”

VIJESTI

‘Bolje je svima da miruju i vrate se na pariški tjedan mode inače će još netko dok šeće psa ili igra šah u parku stradati’, komentirala je Hrga

Bivša novinarka i voditeljica Mirjana Hrga često se oglašava o temama od javnog interesa u Hrvatskoj, a nakon što je lavinu komentara pokrenula komentiravši ponašanje mlade obitelji u jednom kafiću u kojem je boravila, sada se okomila i na hrvatske muškarce.

Hrga, naime, kaže kako je “generacija ratnika hrvatskog Domovinskog rata zadnja generacija alfa mužjaka na ovim prostorima”.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

‘U kakvom vremenu papaka živimo’

“Što nam još sve neće pasti na glavu, a glava nam je u tolikom kaosu da i kada padne snijeg zimi napravimo dramu.

Već mi je pomalo i neugodno u kakvom vremenu papaka živimo. Nekada su frajeri “znali pušku nositi” ili je se nisu hvatali. Sad nose Gucci torbice oko struka i perje oko vrata, pa sukladno tome lako je zaključiti da klasično ratovanje više ne dolazi u obzir. Bolje je svima da miruju i vrate se na pariški tjedan mode inače će još netko dok šeće psa ili igra šah u parku stradati.

Čini mi se da je generacija ratnika hrvatskog Domovinskog rata zadnja generacija alfa mužjaka na ovim prostorima. Poslije, više-manje mamini sinovi. Neka tako i ostane, ako može inače ćemo svi stradati”, napisala je Hrga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *