Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/boommaga/glasregije.com/wp-content/themes/eximious-magazine/header.php on line 5
OVO JE MLADIĆ KOJI JE UBIO RODITELJE! Ono što je uradio posle zločina je JEZIVO

OVO JE MLADIĆ KOJI JE UBIO RODITELJE! Ono što je uradio posle zločina je JEZIVO

OVO JE MLADIĆ KOJI JE UBIO RODITELJE! Ono što je uradio posle zločina je JEZIVO

Miloš I. (33), osumnjičen da je juče u selu Kusadak ubio svoje roditelje, doveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu, ali nije ispitan zbog psihičkog stanja u kome se nalazi.

– Uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo , osumnjičeni M. I. je doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu. Međutim, zbog psihičkog stanja u kom se nalazio, istog nije bilo moguće saslušati. Tužilaštvo je podnelo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti da će uticati na svedoke koje tužilaštvo planira da ispita, zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti – saopštilo je Više tužilaštvo u Smederevu.

Miloš I
foto: Facebook

Prema nezvaničnim informaijama Milošu I. određen je pritvor po sva tri osnova.

– On je prilikom hapšenja bio potpuno go, a sve vreme je ponavljao da je Isus Hristos i Bog lično. Mladiću je uzeta i krv na analizu, a navodno je utvrđeno da je u trenutku zločina bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci – navodi se i dodaje da je urađena obdukcija tela njegovih roditelja, Andrije i Gordane I.

Bratu rekao da je “napravio glupost”

Posle zločina, Miloš je dotrčao kod očevog brata od strica sav izbezumljen i rekao da je napravio glupost.

– Dotrčao je kod mene i rekao “Ubio sam Acu i Gocu”. Mislio sam da se zafrkava, ali kad sam ga pogledao i video da je uplakan, poverovao sam mu. Otrčao sam do njihove kuće i video Acu u lokvi krvi, a u kući i Gocu. Miloš mi je sve vreme unezvereno govorio ” Ajde da pokušamo da ih oživimo”. Zvao sam Hitnu pomoć i policiju i ubrzo su došli – kaže brat od strica ubijenog Milan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.